HABER.COM
Haber.com Spor Fenerbahçe Spor Kulübü ile Anadolu Sigorta'dan Önemli İş Birliği

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Anadolu Sigorta'dan Önemli İş Birliği

Anadolu Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi sigorta çözüm ortağı oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Spor Kulübü ile Anadolu Sigorta'dan Önemli İş Birliği

Anadolu Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Bundan böyle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tesis ve varlıkları Anadolu Sigorta güvencesi altında. 

Fenerbahçe ve Anadolu Sigorta'dan Önemli İş Birliği

23 Ekim Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde imzalanan “Sigorta Çözüm Ortaklığı” anlaşması ile Anadolu Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi sigorta çözüm ortağı olarak tüm tesis ve varlıklarını sigorta güvencesi altına aldı. 

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Z. Mehmet Tuğtan: “Sporun kitleleri etkileme gücü bizi ikinci yüzyılımızda da motive edecek” diye konuştu.

Anadolu Sigorta 2025 yılında 100’üncü yılını kutlayacak. Bu özel dönemde Fenerbahçe ile yapılan iş birliği, sporun geniş kitleleri etkileme ve harekete geçirme gücünü pekiştirecek. 

Önümüzdeki dönemde Fenerbahçe Kasko ile kulübe gönül veren sigortalılara özel bir ürün sunacaklarını belirten Tuğtan, “Fenerbahçe Kasko ile sigortalılarımızın araçları için geniş kapsamlı kasko teminatı sağlarken, Fenerbahçelilerin bu ürünle kulüplerine destek vermelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Anlaşma ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi başta olmak üzere, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Samandıra Can Bartu ve Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri ile Topuk Yaylası Tesisleri artık Anadolu Sigorta'nın güvencesi altında. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TUSAŞ ANKA-3 Nedir, Özellikleri Nelerdir? İşte Tüm Detaylar

TUSAŞ ANKA-3 Nedir, Özellikleri Nelerdir? İşte Tüm Detaylar