16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Feyyaz Uçar'dan "Rafa Silva'yı Faulle Durduracaksınız" Söylemine Flaş Yanıt!

Feyyaz Uçar'dan "Rafa Silva'yı Faulle Durduracaksınız" Söylemine Flaş Yanıt!

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Rafa Silva hakkında bir spor programında yapılan yönlendirmelere Feyyaz Uçar'dan flaş bir yanıt geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feyyaz Uçar'dan "Rafa Silva'yı Faulle Durduracaksınız" Söylemine Flaş Yanıt!

Trendyol Süper Lig'de Pazar akşamı oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçı, Kartal'ın lehine 4-2 sonuçlandı. Siyah-beyazlılarda maçın kahramanları Semih ve yeni transferler Immobile ile Silva oldu.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 4-2 kazanılan mücadele sonrası basın açıklamasında bulundu. Uçar, bir programda Rafa Silva hakkında sarf edilen sözler sorulduğunda ise şu yanıtı verdi.

“Yapmayın Kardeşim, Bunlar Tehlikeli İşler”

Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın bu sezon ofansif olarak çok iyi durumda olduğunu söyleyerek Antalyaspor karşısında bu skora giderken zorlanmadıklarını ifade etti. Daha iyi hakem yönetimleri görmeyi umduğunu da belirten Uçar, bir spor programında "Rafa Silva'yı faulle durduracaksınız" dendiği hatırlatılınca flaş bir yanıt verdi.

Uçar, "Bu tip yönlendirmeleri yapmayın kardeşim. Bunlar tehlikeli işler. Rafa Silva bizi Avrupa'da da temsil edecek. Rafa Silva2nın ayağı kırılabilirdi. Direkt kırmızı kart lazımken hakem sarı kartla geçiştirdi. Aylar sonra VAR nihayet lehimize doğru bir şey yaptı. Sayılmayan golü anlayamadık. İnşallah ileride daha iyi hakem yönetimleri görürüz" yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Sevgilisiyle Tekrar Bir Araya Gelen Ünlü Oyuncudan Dikkat Çeken Poz

Eski Sevgilisiyle Tekrar Bir Araya Gelen Ünlü Oyuncudan Dikkat Çeken Poz

Sponsorlu bağlantılar