09 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Filenin Sultanları Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi!

Filenin Sultanları Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024'te göz alıcı performans göstermeye devam ediyor. Çin'i 3-2 yenen takım yarı finale yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filenin Sultanları Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek final karşılaşmasında Çin'in rakibi oldu. South Paris Arena'da gerçekleşen maçta Çin'i 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları yarı finale yükselme hakkı elde etti.

Ay-yıldızlılar, performanslarını sürdürüp olimpiyatlarda ilk madalyalarını kazanmak istiyor. Filenin Sultanları, İtalya-Sırbistan eşleşmesinden galip çıkacak takım ile 8 Ağustos Perşembe günü karşı karşıya gelecek.

A Milliler, Çin'i 25-23, 21-25, 24-26, 25-21 ve 12-15'lik setlerle 3-2 yendi. Bu galibiyetle birlikte Filenin Sultanları büyük bir başarının da kilidini kırmış oldu. Olimpiyat tarihinde ilk defa yarı final etabına yükselen A Milli Voleybol Takımı'nda Melissa Vargas takıma sunduğu 41 puanlık skor katkısıyla yıldızlaştı.

Karşılaşma sırasında izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan’ın Adını Boynunda Taşıyor

Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan’ın Adını Boynunda Taşıyor

Sponsorlu bağlantılar