Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Galatasaray Divan Kurulu Kararı Çıktı: Dursun Özbek'e Tam Yetki Verildi!

Galatasaray Divan Kurulu Kararı Çıktı: Dursun Özbek'e Tam Yetki Verildi!

Galatasaray Divan Kurulu Kararı Çıktı: Dursun Özbek'e Tam Yetki Verildi! Galatasaray Adası'nın yeni imarı için önemli adımlar atıldı. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Divan Kurulu Kararı Çıktı: Dursun Özbek'e Tam Yetki Verildi!

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Başkan Dursun Özbek ve yönetimine önemli yetkiler verildi. Genel Kurul, aldığı karar doğrultusunda Florya arazisinin değerlendirilmesi için Özbek'in yönetimine yetki verdi. 

Kurul, Galatasaray Adası'nın yeni imar planına göre restore edilmesi hususunda da ekibe oy çokluğuyla yetki sağladı. Ada, Ekim 2024 itibariyle restorasyona giriyor. 

Galatasaray Spor Kulübü, Başkan ve Yönetim Kurulu'na; Tüzüğün 24. maddesinin 10, 12 ve 13 fıkraları ile 145. maddesi uyarınca belirtilen faaliyetlerin yürütülmesi, ilgili hukuki işlemlerin gerçekleştirilmesi bakımından 31.05.2026 tarihine kadar yetki verilmesine karar verdi. 

Verilen yetki ile ekip, kulübün Florya arazisi, Galatasaray Adası üzerinde planlanan projeleri hayata geçirebiliyor. Florya arazisinin değerlendirilmesi, Galatasaray Adası'nın yeni imar planına uygun şekilde restore edilmesi, kulübün geleceği için önemli adımlar olarak görülüyor.

Restorasyon çalışmalarının Ekim 2024'te başlayacak olması, Galatasaray camiası tarafından heyecanla bekleniyor. Yönetim, 2026 yılına kadar sürecek olan yetkiyle kulübün maddi- manevi gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Çinli Otomobil Devinden 1 Milyar Dolarlık Fabrika Müjdesi!

Manisa'da Çinli Otomobil Devinden 1 Milyar Dolarlık Fabrika Müjdesi!