Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Galatasaray Eyüpspor'un Yıldızına Talip Oldu! Arda Turan'ın Gözbebeğiydi...

Galatasaray Eyüpspor'un Yıldızına Talip Oldu! Arda Turan'ın Gözbebeğiydi...

Galatasaray, eski futbolcusu ve şimdiki Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan’ın göz bebeği futbolcusunu yakın takibe aldı. İşte, Süper Lig’de bomba transfer gelişmesi!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Eyüpspor'un Yıldızına Talip Oldu! Arda Turan'ın Gözbebeğiydi...

Kış transfer sezonunda Süper Lig takımlarının hangi hamleleri yapacağı büyük merak konusu iken, Galatasaray cephesinden flaş bir transfer atağı geldi. Sarı-kırmızılı kulüp, bu sezon Süper Lig’e yükselen Eyüpspor’da forma giyen ve teknik direktör Arda Turan’ın favori oyuncusu olan 24 yaşındaki futbolcuya talip oldu.

Galatasaray Ahmed Kutucu İçin Harekete Geçecek

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın, Eyüpspor'da forma giyen 24 yaşındaki Ahmet Kutucu ile ilgilendiği öğrenildi. Bu sezon yıldızlarla donatılan sarı-kırmızılı takımın hücum hattına bir başka güçlü isim daha düşünülüyordu. Bu isim ise Arda Turan'ın Eyüpspor'daki gözdesi Ahmet Kutucu oldu.

Bu sezon Süper Lig'de Eyüpspor forması ile 8 maça çıkan Kutucu, bu maçlarda 3 gol attı, 3 de asist yaptı. Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Ahmed Kutucu'nun güncel piyasa değeri 2 milyon 400 bin Euro.

Milli futbolcu, Haverkamp altyapısında yetişti. RW Essen altyapısı, Schalke 04, Heracles, Başakşehir ve Sandhause ile son olarak Eyüpspor'da forma giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler hayatını kaybetti! Murat Güler kimdir?

Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler hayatını kaybetti! Murat Güler kimdir?