19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Galatasaray Yeni Sol Bekini Monaco'da Buldu! Ismail Jakobs Kimdir?

Galatasaray Yeni Sol Bekini Monaco'da Buldu! Ismail Jakobs Kimdir?

Satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olduğu öğrenilen Ismail Jakobs, Galatasaray'a kiralandı. İşte, son dakika transfer gelişmesinin ayrıntıları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Yeni Sol Bekini Monaco'da Buldu! Ismail Jakobs Kimdir?

Galatasaray transferde hareketli günler yaşıyor. Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde iddiasını koruyan sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn'ün ardından yeni sol bekini Monaco'da buldu. Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'da forma giyen 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, uzun süredir Ismail Jakobs için girişimlerde bulunuyordu.

Zorunlu satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olduğu öğrenilen Ismail Jakobs, Galatasaray yönetimince zorunlu satın alma opsiyonlu olarak kiralandı.

IsmaIl Jakobs Kimdir?

17 Ağustos 1999 tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde dünyaya gelen Ismail Jakobs, Senegal asıllıdır. Senegal milli takımında forma giyen futbolcu, sol bek ve sol kanat pozisyonlarında görev yapmaktadır. 

Ismail Jakobs, futbola Almanya'nın Bliesheim takımının alt yapısında başlamıştır. Köln altyapısı ve A takımında 5 sezon geçirdikten sonra 2021 yazında Monaco'ya transfer olmuştur. Sol bek, sol kanat ve orta sahanın solunda görev yapabilmektedir.

1,84 m boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro'dur. Monaco ile sözleşmesi 2026'da sona erecek olan Jakobs, 2024-25 sezonunda Galatasaray'a kiralanmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 Ağustos Zafer Bayramı: Türk Milletinin Gururlu Zaferi!

30 Ağustos Zafer Bayramı: Türk Milletinin Gururlu Zaferi!

Sponsorlu bağlantılar