19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk Teklif: Kerem Aktürkoğlu Transferi Onayladı

Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk Teklif: Kerem Aktürkoğlu Transferi Onayladı

Spartak Moskova kanadından Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk teklif geldi. Bu noktada Spartak Moskova'nın Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ü 20 milyon Euro'ya istediği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk Teklif: Kerem Aktürkoğlu Transferi Onayladı

Galatasaray'ın yerli kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na Rusya Premier Lig takımı Spartak Moskova'dan teklif geldiği iddiası bulunuyordu. Kerem'in menajeri William D'avila, Rus basınından Match TV'ye konuyla alakalı açıklamalar yaptı. Bu sıradaki açıklamalarında transfer iddialarını doğrulayarak son noktayı koydu.

Menajer D'Avila sarı kırmızılı kulüple Spartak Moskova arasında Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hususunda anlaşma sağlandığını belirtti. Fransız menajer, Spartak Moskova idarecileriyle Kerem Aktürkoğlu arasındaki temasların sürdüğünü de ekledi. D'Avila, teknik direktörü ve Spartak Moskova'nın kendilerine sunduğu vizyonu beğendiklerini yine de kişisel koşulların daha net bir zemine oturması gerektiğini bildirdi.

Ortaya çıkan iddialar arasında Spartak Moskova kulübünün Derrick Köhn'ü de istediği ileri sürüldü. İki futbolcu için Rus futbol kulübü Galatasaray'a toplamda 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Haberde, Kerem Aktürkoğlu'nun teklifi kabul ettiği belirtilirken, babasının teklifi reddetmesinin süreci uzattığı iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Caner Topçu ‘Holding’ Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Caner Topçu ‘Holding’ Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Sponsorlu bağlantılar