19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Galatasaray’da Icardi Şoku! Wanda Nara’nın Arjantin Açıklaması Kafaları Karıştırdı

Galatasaray’da Icardi Şoku! Wanda Nara’nın Arjantin Açıklaması Kafaları Karıştırdı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yla barışma ve Nara'nın isteği üzerine Arjantin'e dönme ihtimali ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray’da Icardi Şoku! Wanda Nara’nın Arjantin Açıklaması Kafaları Karıştırdı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi sakatlığı nedeniyle tedavi için Arjantin'e gitti. Bir süre önce ayrıldıkları öğrenilen Wanda Nara ve Mauro Icardi cephesinde ise yeni bir gelişme yaşandı. Nara'nın son açıklamaları, Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılma ihtimalini akıllara getirdi. İşte, Icardi cephesinden son gelişmeler!

Mauro Icardi Galatasaray’dan Ayrılacak İddiası

Trendyol Süper Lig'e üçte üçle başlamasına rağmen transfer cephesinde kriz yaşayan Galatasaray'da sular durulmuyor. Victor Osimhen'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın vedasının ardından henüz kanat takviyesi yapamadı. Bu durum taraftarları çileden çıkarırken, bir de Mauro Icardi krizi gündeme geldi.

Nicola Zalewski transferinde engele takılan Cimbom, takımın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'yi kaybetmek üzere...

Arjantinli futbolcunun Galatasaray'da olduğu süre boyunca sık sık özel hayatıyla gündeme gelmesi, eşi Wanda Nara ile bir ayrılıp bir barışması kulübü ve taraftarı epey yordu.

Son olarak katıldığı televizyon programında konuşan Wanda Nara, hayatına Arjantin'de devam edeceğini, ne olursa olsun Icardi ile bir aile olduklarını ve kendisini ararsa her zaman bulabileceğini dile getirdi.

Arjantin'de bir projesinin olduğundan ve artık Türkiye'ye dönmeyeceğinden bahseden Nara'nın bu sözleri, akıllara "Icardi'nin eşinin yanına Arjantin'e gideceği" ihtimalini getirdi.

Öte yandan, Brezilya'nın Flamengo ekibi de Mauro Icardi'ye Ocak ayı için transfer teklifinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evrim Alasya ve Kerem Alışık’ın ‘Aşk Biter Mi’ Oyununun Biletleri Tükendi

Evrim Alasya ve Kerem Alışık’ın ‘Aşk Biter Mi’ Oyununun Biletleri Tükendi

Sponsorlu bağlantılar