Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Spor Galatasaray'da Jelert Krizi! Osimhen ve Jelert Cephesinde Flaş Gelişme

Galatasaray'da Jelert Krizi! Osimhen ve Jelert Cephesinde Flaş Gelişme

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İki yeni transfer Elias Jelert ve Victor Osimhen ile ilgili teknik ekipten flaş karar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'da Jelert Krizi! Osimhen ve Jelert Cephesinde Flaş Gelişme

Sacha Boey'in ardından sağ bekte aradığını bir türlü bulamayan Galatasaray'da Elias Jelert krizi yaşanıyor. Kopenhag'tan 9 milyon Euro'ya transfer edilen 21 yaşındaki Jelert'in performansı beklentilerin altında kaldı. Sarı-kırmızılılarda teknik ekip, Jelert'te gelişme göremezse, devre arasında 5 yıllık sözleşme imzaladığı genç oyuncuyu kiralamayı düşünüyor. Bu durumda Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz'ın ilk planda tutulacağı öğrenildi.

Jelert ve Osimhen Kararı

Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde büyük bir çıkış yakalayamayan Elias Jelert için ara transfer sezonuna kadar beklenecek. Gidişatı böyle devam ederse, yeni bir kulüp bulunarak kiralanacak. 9 milyon Euro'luk bir futbolcu için yedekte beklemek de lüks bulunuyor.

Öte yandan, Galatasaray'ın yine yeni transferlerinden Victor Osimhen için de flaş bir karar alındı. Galatasaray’da Kasımpaşa maçında sakatlanan Osimhen'in bugün MR'ı çekilecek. Niyerjalı futbolcunun UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü oynanacak Rigas Skola maçında forma giymeyeceği öğrenildi.

Victor Osimhen'i riske atmak istemeyen Cimbom, güçlü bulduğu oyuncusunun tam olarak iyileşmesini bekleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneri Cıvaoğlu Hayatını Kaybetti! Güneri Cıvaoğlu Kimdir, Neden Öldü?

Güneri Cıvaoğlu Hayatını Kaybetti! Güneri Cıvaoğlu Kimdir, Neden Öldü?