HABER.COM
Haber.com Spor Galatasaray'da Yeni Transfere Yol Göründü: Devre Arasında Gidiyor

Galatasaray'da Yeni Transfere Yol Göründü: Devre Arasında Gidiyor

Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği maç sonrasında erken transfer söylentileri de ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların yeni transfer ettiği o ismi devre arasında kiralık olarak göndereceği iddia edildi. İşte, o isim...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'da Yeni Transfere Yol Göründü: Devre Arasında Gidiyor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'dan çok konuşulan bir zafer daha geldi. Deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 skorla mağlup eden Cimbom'da Ocak ayında takımdan ayrılması beklenen bazı isimler gündeme geldi. Devre arasında kiralık olarak gönderileceği öne sürülen o isim, takıma henüz yeni transfer edilmişti.

Galatasaray O Oyuncusunu Kiralayacak

Kısa süre önce Mauro Icardi hakkında ayrılık iddiaları gündemdeydi. Hatta geçen haftaya kadar yeni transferlerden Victor Osimhen için benzer bir iddia ortaya atılmıştı. 

Spor yazarları, muazzam performansı sebebiyle Roland Sallai'nin Galatasaray'da daha fazla forma şansı bulacağını öne sürmekle birlikte, yeni transfer edilen Elias Jelert'in devre arasında takımdan ayrılacağını iddia etti.

Elias Jelert'in devre arasında Avrupa'da bir takıma kiralanacağını belirten spor yazarları, genç oyuncunun takımda etkisiz kaldığını ve yerine sağ bek alınacağını öne sürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baklagiller 'Süper Gıda' Mı? İşte Yeni Araştırma!

Baklagiller 'Süper Gıda' Mı? İşte Yeni Araştırma!