Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Spor Gaziantep Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Gaziantep Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Gaziantep Beşiktaş İlk 11'ler!

Gaziantep Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Gaziantep Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Gaziantep Beşiktaş İlk 11'ler!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü oynanacak Gaziantep - Beşiktaş maçının tüm detayları belli oldu. İşte, ilk 11'ler!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Gaziantep Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Gaziantep Beşiktaş İlk 11'ler!

Selçuk İnan ve Giovanni van Bronckhorst'un öğrencileri Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Pazar günü karşı karşıya geliyor. Ligde 4 puanla 16. sıranın sahibi Gaziantep FK, 16 puanla ligin 3. sırasında yer alan Beşiktaş’ı konuk ediyor. Maçın tüm detayları belli oldu.

Gaziantep Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Gaziantep Beşiktaş maçı hangi kanalda? Maç kadroları, hakemleri ve tüm detayları belli oldu. İşte, Gaziantep Beşiktaş ilk 11’ler ve maçın tüm detayları…

Gaziantep Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep’in, Beşiktaş’ı konuk edeceği mücadele, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu oldu. Gaziantep Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maçta Metoğlu’nun yardımcılıklarını Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapacak.

Gaziantep Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Süper Lig’in 8’inci haftasında oynanacak olan Gaziantep Beşiktaş maçı beIN Sports 2 ekranından naklen yayınlanacak.

Gaziantep Beşiktaş İlk 11’ler

Gaziantep Beşiktaş muhtemel 11’ler:

Gaziantep: Sokratis Dioudis, Arda Kızıldağ, Enric Saborit, Ömürcan Artan, Bruno Viana, Furkan Soyalp, Christopher Lungoyi, Deian Sorescu, Badou Ndiaye, Alexandru Maxim, David Okereke.

Beşiktaş: Mert, Paulistan, Uduokhai, Emirhan, Rashica, Mario, Ndour, Fernandes, Immobile, Muçi, Silva.

Gaziantep Beşiktaş ilk 11’ler açıklandığında, haberimizi güncelleyeceğiz. Maç kadrolarını bu sayfa üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadın Cinayetleri ve Taciz Haberlerinin Ardından ‘Teknofest’ Paylaşımı Yaptı: Bakan Yerlikaya Bu Hareketiyle Tepki Topladı

Kadın Cinayetleri ve Taciz Haberlerinin Ardından ‘Teknofest’ Paylaşımı Yaptı: Bakan Yerlikaya Bu Hareketiyle Tepki Topladı