20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor İlkay Gündoğan İhtimali Güçleniyor! Barcelona’daki Durumu Netleşiyor

İlkay Gündoğan İhtimali Güçleniyor! Barcelona’daki Durumu Netleşiyor

Orta saha arayışına devam eden Galatasaray, rotayı İspanya’ya çevirdi. Sarı kırmızılılar, İspanyol devinde oynayan İlkay Gündoğan’ı transfer etmek istiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlkay Gündoğan İhtimali Güçleniyor! Barcelona’daki Durumu Netleşiyor

Galatasaray, orta saha ihtiyacı için İlkay Gündoğan’ı yeniden gündemine aldı. Daha önce nabız yoklayan sarı kırmızılılar, Türkiye’ye gelmeyi düşünmediği için bu transferden eli boş dönmüştü.

Barcelona İlk 11’de Düşünmüyor

Barcelona’nın yeniden yapılanma sürecinde yıldız futbolcuyu öncelikli kadroda düşünmediği iddiası gündeme geldi. Yeni teknik direktörün İlkay’a sıcak bakmadığı iddiası, yeniden Galatasaray’ın devreye girmesine neden oldu.

İlk 11 için istediği cevabı alamayan yıldız isim, bu hafta sonuna kadar kararını verecek. Kariyerine İspanya’da devam etmek isterse bu transfer yine olumsuz sonuçlanacak. İlkay’ın takımdan ayrılmaya sıcak bakması durumunda ise Galatasaray devreye girecek.

Geçen Yıl 14 Asist Yaptı

Bir önceki sezon Barcelona forması ile 51 maça çıkan yıldız futbolcu, 5 gol atarken 51 de asist yaptı. La Liga’da bu kadar yüksek istatistikler yapması, halen formda olduğunu gösteriyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halil İbrahim Ceyhan’dan Bomba Anlaşma!

Halil İbrahim Ceyhan’dan Bomba Anlaşma!

Sponsorlu bağlantılar