HABER.COM
Haber.com Spor Jose Mourinho’nun Hedefi Belli: Fenerbahçe’yi Avrupa Zirvesine Taşıyacak!

Jose Mourinho’nun Hedefi Belli: Fenerbahçe’yi Avrupa Zirvesine Taşıyacak!

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred, Jose Mourinho’nun şampiyonluk hedefiyle Fenerbahçe’ye geldiğini söyledi. Fred, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile oynayacağı kritik maç öncesinde UEFA TV’ye konuştu ve eski menajeri Mourinho'ya olan minnettarlığını dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jose Mourinho’nun Hedefi Belli: Fenerbahçe’yi Avrupa Zirvesine Taşıyacak!

Fred’in Jose Mourinho Hakkındaki Açıklamaları

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred, UEFA TV’ye verdiği özel röportajda, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Mourinho’nun kariyerinde ne kadar etkili olduğunu vurgulayan Fred, "Ona çok minnettarım. Harika bir menajer ve birçok şampiyonluk kazanmak istiyoruz, o da bunun için burada." dedi. Mourinho'nun, Fenerbahçe'yi Avrupa’da zirveye taşımak için geldiğini belirten Fred, deneyimli teknik adamla tekrar bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Fred: Jose Mourinho, şampiyonluk için geldi

"Beni Manchester United’a Getirdi"

Fred, Manchester United’a transfer sürecinde Mourinho’nun etkisini de anlattı: "Shakhtar’da oynarken beni aradı ve Manchester United’a gitmemi istedi. Onun teklifini reddedemedim." diyen Fred, Mourinho’nun kariyerindeki kilit insanlardan biri olduğunu söyledi.

"Tekrar Bir Aradayız ve Şampiyonluk İstiyoruz"

Fred, Mourinho ile Türkiye’de tekrar buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi: "Fenerbahçe’de yeniden birlikteyiz ve onunla çalışmaktan çok mutluyum. O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan saygıdeğer bir insan." diyerek, Mourinho ile birlikte Fenerbahçe’nin başarıya ulaşacağına inandığını belirtti.

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Öncesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki üçüncü maçında 24 Ekim Perşembe günü Manchester United’ı ağırlayacak. Saat 22.00’de başlayacak olan bu kritik karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin görev yapacak. Fenerbahçe, Mourinho’nun liderliğinde bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HSK Müfettişi Otoparkta Bıçaklı Saldırıya Uğradı: HSK Müfettişi Mehmet Aslan Kimdir?

HSK Müfettişi Otoparkta Bıçaklı Saldırıya Uğradı: HSK Müfettişi Mehmet Aslan Kimdir?