19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Jude Bellingham'ın Sakatlığı Arda Güler İçin Altın Fırsat Mı?

Jude Bellingham'ın Sakatlığı Arda Güler İçin Altın Fırsat Mı?

Real Madrid’de Jude Bellingham'ın sakatlığı, Arda Güler’in ilk 11’de yer alması ve maçın yıldızı olması açısından ‘altın’ bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jude Bellingham'ın Sakatlığı Arda Güler İçin Altın Fırsat Mı?

Real Madrid'in İngiliz orta saha oyuncusu ve 180 milyon Euro maaşla dünyanın en değerli futbolcusu Jude Bellingham, Cuma günkü antrenman sırasında hamstring sakatlığı geçirdi.

Real Madrid'in resmi internet sitesi haberi doğruladı ve yıldız oyuncunun bir ay kadar sahalardan uzak kalabileceğini belirtti.

Bu sezon Bellingham, Real Madrid'in taktiksel dizilişinin kritik bir bileşeni oldu ve öncelikli olarak 10 numara pozisyonunda görev aldı. Kylian Mbappé ve Vinícius Jr. ile birlikte hücumdaki katkıları takım için vazgeçilmez oldu.

Bellingham'ın Yerini Kim Dolduracak?

Jude Bellingham'ın sakatlığı kritik bir soruyu gündeme getirdi: Yokluğunda rolünü kim üstlenecek? Son yıllarda Real Madrid'de kadroda önemli bir gençleşme yaşandı ve bunun sonucunda rolünü üstlenecek üç önemli aday var.

Bu kişiler 25 yaşındaki Faslı oyun kurucu Brahim Diaz, Hırvat Ballon d’Or sahibi Luka Modrić ve Türkiye’nin gururu Arda Güler.

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti bu üç yıldız arasında seçim yapmak zorunda kalacak. Ancak, ilk 11'e girme olasılığı en yüksek aday kim?

Gözler Ancelotti'de

Real Madrid taraftarları, haberi duyar duymaz sosyal medyadan fikirlerini belirtmeye başladı. Pek çok İspanyol taraftar, milli futbolcumuz Arda Güler'i destekliyor. Taraftarlar, "Arda Güler zamanı", "Bellingham çıktı, Arda geldi" ve "Arda Güler ilk beşte" gibi yorumlar yayınladı.

Real Madrid'in son zamanlarda genç oyunculara verdiği önem göz önüne alındığında, 38 yaşındaki Luka Modric'in ilk 11'de başlaması pek olası değil. 25 yaşındaki Brahim Diaz da ilk 11 için iyi bir alternatif. Orta saha hücum oyuncusuna da şans verilebilir.

Arda Güler İlk 11'e Aday

19 yaşındaki milli futbolcu, Euro 2024'te başarılı bir performans sergiledi. Geçen sezon Real Madrid formasıyla La Liga maçlarında 440 dakika sahada kalarak 12 maçta 6 gol attı.

Birçok taraftar, Güler'in oyun tarzının Real Madrid'in sistemine çok uygun olduğuna ve Bellingham'ın yokluğunda Ancelotti'nin ona güvenebileceğine inanıyor.

Real Madrid, Bellingham olmadan oynayacağı maça hazırlanırken, tüm gözler Ancelotti'nin takımın hücum orta sahasındaki boşluğu dolduracak ismin kim olacağına çevrilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya Solingen'deki Kutlamalarda Bıçaklı Saldırı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı!

Almanya Solingen'deki Kutlamalarda Bıçaklı Saldırı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı!

Sponsorlu bağlantılar