HABER.COM
Haber.com Spor Juventus'un 10 Numarası Kenan Yıldız'dan Dünya Kupası Açıklaması

Juventus'un 10 Numarası Kenan Yıldız'dan Dünya Kupası Açıklaması

Juventus’ta 10 numaralı formayı terleten milli futbolcu Kenan Yıldız, 2026 Dünya Kupası, Juventus takımı ve Arda Güler hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. İşte, Yıldız’ın o açıklamaları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Juventus'un 10 Numarası Kenan Yıldız'dan Dünya Kupası Açıklaması

19 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus takımı, 2026 Dünya Kupası ve yaşıtı milli futbolcu Arda Güler hakkında FIFA'nın resmi internet sitesine iddialı açıklamalarda bulundu.

İşte, Kenan Yıldız’ın o açıklamaları!

"Dünya Kupası'nda Ülkemi Gururlandırmak İstiyorum"

EURO 2024'te gösterdiği başarılı performans ile akıllara kazınan 19 yaşındaki milli futbolcu, Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası'nda yer alması için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. "Kendimize, takımımıza ve taraftarlarımıza inanıyoruz. Orada olmak için, bir şeyler geri vermek için çalışıp başaracağız" diyen Kenan Yıldız, bu söylemleriyle bir kez daha gönülleri kazandı.

Genç futbolcu, İtalya Serie A ekibi Juventus'ta giydiği 10 numaralı forma hakkında da şunları söyledi.

"10 Numara Baskısından Keyif Alıyorum"

Yıldız, Juventus’ta giydiği 10 numaralı forma için "10 numara gerçekten çok ağır bir sayı. İki yüzü var. Özgüven, gurur ve baskı. Bu formayla oynamanın baskısı bana keyif veriyor. Sahada bir şeyler başarabileceğim hissini veriyor" sözleriyle duygularını ifade etti.

"Onunla Sahada Olmak Çok Güzel"

Kendisi gibi 19 yaşında bir dünya yıldızına dönüşen milli futbolcu arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan Kenan Yıldız, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Arda harika bir futbolcu, özel bir tekniği var. Arda Güler’in nitelikleri gerçekten muhteşem. Çok iyi bir ilişkimiz var. Milli takımda olduğumuz her an, birlikte gerçekten komik olduğumuzu düşünüyorum. Onunla sahada olmak çok güzel ve umarım uzun yıllar böyle devam edebiliriz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metin Feyzioğlu Kimdir? Büyükelçi Metin Feyzioğlu Nereye Atandı?

Metin Feyzioğlu Kimdir? Büyükelçi Metin Feyzioğlu Nereye Atandı?