17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı! Milliler İzlanda'yı 3-1 Mağlup Etti

Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı! Milliler İzlanda'yı 3-1 Mağlup Etti

Milliler, UEFA Uluslar Ligi'nde dün gece destan yazdı. İzlanda'yı 3-1 yendiğimiz mücadelede Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaptı. İşte, o anlar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı! Milliler İzlanda'yı 3-1 Mağlup Etti

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Grubu 4. maçında İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Galler ile berabere kaldıktan sonra A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu'nun üç golüyle İzlanda'yı yenerek puanını 4'e çıkardı ve averajla liderliği ele geçirdi. İzlanda, Victor Palsson'un tek golüyle 3 puanda kaldı.

Kerem Aktürkoğlu’ndan Hat-Trick

EURO 2024'te teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde sınırlı süre oynayan Kerem Aktürkoğlu, dün gece Türkiye adına kahraman oldu ve üç gol attı, ancak biri ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Galatasaray formasıyla Göztepe'ye karşı oynarken Gürsel Aksel Stadyumu'nda ilk profesyonel üç golünü atan Aktürkoğlu, aynı sahada milli takım için bu başarıyı tekrarladı. Yıldız oyuncunun performansı, yeni kulübü Benfica'nın taraftarlarını heyecanlandırdı.

Golleri hakkında yorum yapan Kerem Aktürkoğlu, "Türkiye her zaman zirvede olmalı. Biz B Ligi takımı değiliz ve A Ligi'ne yükseleceğiz. Umarım hedeflerimize ulaşırız. Bu golleri ülkeme adıyorum. Türkiye mutlu, ben de öyle. Ama bu goller sadece benim değil; tüm takım arkadaşlarım sayesinde mümkün oldu” dedi.

Maçtan sonra milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella performansı değerlendirdi: “Güzel bir gece geçirmek istedik. Bu yüzden böyle oynadık. Zaman zaman yorucu olsa da harika bir performansla kazandık ve bu zaferi ülkemize adıyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DGS Sonuçları Açıklandı! İşte DGS Sonuç Sorgulama Ekranı

DGS Sonuçları Açıklandı! İşte DGS Sonuç Sorgulama Ekranı

Sponsorlu bağlantılar