08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Lazio'ya Veda Etti Kartal'a Geldi! Ciro Immobile Kimdir?

Lazio'ya Veda Etti Kartal'a Geldi! Ciro Immobile Kimdir?

Lazio’dan ayrılıp Beşiktaş’a transfer olan Ciro Immobile kimdir? Immobile hangi takımlarda oynadı? Transfer bedeli ne kadar?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lazio'ya Veda Etti Kartal'a Geldi! Ciro Immobile Kimdir?

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlı yönetim, son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’dan ayrılan 34 yaşındaki santrafor Immobile’ı kadrosuna kattı. Bu haberden sonra Beşiktaş taraftarları transfer detaylarını ve Ciro Immobile’ın kariyerini merak etmeye başladı. 

Beşiktaş Ciro Immobile Transferini Böyle Duyurdu

Beşiktaş'ın yeni transferi 34 yaşındaki İtalyan Milli Futbolcu Ciro Immobile, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Kartal, yaz transfer döneminde Gabriel Paulista ve Rafa Silva'dan sonra dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Immobile'ın Beşiktaş'tan alacağı maaş da belli oldu. Tecrübeli forvet, yıllık 6 milyon Euro maaş için imza attı. Kartal Yuvası'nda 'Kartal' hareketiyle siyah-beyazlı renklere bağlanan Immobile, geçen sezonda Lazio'da 43 maça çıktı, 11 gol, 1 asist kaydetti.

Ciro Immobile Kimdir?

20 Şubat 1990 tarihinde İtalya'da doğdu. Futbol hayatına 2002 yılında Sorrento'nun altyapısında başladı. Juventus altyapısında yetişti ve Siena, Grosseto ve Pescara gibi takımlarda deneyim kazandı.

Borussia Dortmund, Sevilla, Torino, Lazio ve İtalya Milli Takımı'nda forma giydi. Ciro Immobile'nin güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

Ciro Immobile kariyerinde şu başarılara imza attı:

1- Altın Ayakkabı

1- Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu

1- İtalya Kupası şampiyonluğu

2- İtaya Süper Kupası şampiyonluğu

1- Almanya Süper Kupası şampiyonluğu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ertan Saban’ın Kötü Kan Dizisi İçin Yaptığı İmaj Çok Beğenildi

Ertan Saban’ın Kötü Kan Dizisi İçin Yaptığı İmaj Çok Beğenildi

Sponsorlu bağlantılar