Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Leonardo Bonucci: Umarım Fenerbahçe Şampiyon Olur

Leonardo Bonucci: Umarım Fenerbahçe Şampiyon Olur

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de forma giyen Leonardo Bonucci’den sarı-lacivertli takım hakkında açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Leonardo Bonucci: Umarım Fenerbahçe Şampiyon Olur

37 yaşındaki İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci, geçtiğimiz yıl futbol kariyerini Fenerbahçe'de noktaladı. Emekli olan eski savunma oyuncusu, kariyer planlaması ile ilgili TRT Spor'a demeç verdi. Bonucci, son forma giydiği Fenerbahçe Kulübü ile alakalı da bazı açıklamalarda bulundu.

Umarım Şampiyon Olurlar

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen Leonardo Bonucci, futbolu çok önceden bırakma kararı aldığını, 37 yaşında kariyerini değiştirmek istediğini ve bu kararı aldığını belirtti. 

"En iyi kararları kendinizle barışık olduğunuzda alırsınız. Ben de öyle yaptım. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Çok iyiyim. Şimdi benim için yeni bir dönem başlıyor. Kariyerimi antrenör olma yönünde ilerletmek için çalışmalar yapacağım." diye konuşan Bonucci, Fenerbahçe ve İstanbul hakkında ise şunları söyledi:

"Fenerbahçe büyük ve çok önemli bir kulüp, Orada onlarla güzel zaman geçirdim. Taraftarı çok tutkulu. Bana gösterdikleri sevgiyi asla unutamam. Mourinho'nun göreve gelmesi ve tecrübeleri Fenerbahçe'ye çok şey katabilir. Umarım iyi bir sezon geçirir ve şampiyon olurlar."

En kısa sürede İstanbul'u ziyaret edeceğini ve buradaki arkadaşlarını özlediğini dile getiren eski futbolcu, "İstanbul'u çok seviyorum" diyerek hayranlarını mutlu etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Banka Hesaplarına 3 Bin 500 TL Para İadesi Yapılacak! Son Tarih 31 Ekim

Banka Hesaplarına 3 Bin 500 TL Para İadesi Yapılacak! Son Tarih 31 Ekim