12 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Lugano – Beşiktaş Maçının Özeti

Lugano – Beşiktaş Maçının Özeti

UEFA Avrupa Ligi play-off maçı: Lugano - Beşiktaş maçının özeti! İşte, maçın önemli anları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lugano – Beşiktaş Maçının Özeti

MAÇ SKORU: LUGANO: 3 - 3: BEŞİKTAŞ

UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kalmak isteyen temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya geldi. Rövanş maçı 29 Ağustos'ta oynanacak. 21:30'da başlayan mücadelede Danimarkalı hakem Morten Krogh düdük çaldı.

Siyah-beyazlılar maça Mert, Svensson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Al Musrati, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Immobile ilk 11'i ile çıktı.

İşte, Lugano Beşiktaş maçının önemli anları!

Lugano - Beşiktaş Maçının Özeti

Maçın 21. dakikasında Gabriel Paulista'nın asisti ve Gedson Fernandes'in golüyle Beşiktaş 1-0 öne geçti. 34. dakikada Uran Bislimi'nin golüyle skor 1-1'e geldi. İlk yarı 1-1 berabere bitti.

Maçın 51. dakikasında Rafa Silva'nın asisti ve Gedson Fernandes'in golüyle Beşiktaş durumu 2-1'e getirdi. Arthur Masuaku'nun ortasını 55. dakikada ağlarla buluşturan Al-Musrati, temsilcimizi 3-1 öne geçirdi.

Saniyeler sonra 56. dakikada Steffen'ın golüyle Lugano, durumu 3-2'ye getirdi. 63. dakikda Paulista'nın kendi kalesine attığı gol ile durum 3-3'e geldi.

Beşiktaş'ta ilk değişiklik 58. dakikada Ndour'un oyundan alınıp Onana'nın girmesiyle yapıldı. 71. dakikada Ciro Immobile oyundan çıkarken yerine Mustafa Erhan girdi. Rashica ile Ernest Muçi de aynı dakikada yer değiştirdi.

Maç 3-3 berabere bitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Körfezi'nde Ölü Balıklar Artıyor!

İzmir Körfezi'nde Ölü Balıklar Artıyor!

Sponsorlu bağlantılar