Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Lugano Fenerbahçe’yi Geçemedi! Dzeko’nun Hat-Trick’i Galibiyeti Getirdi

Lugano Fenerbahçe’yi Geçemedi! Dzeko’nun Hat-Trick’i Galibiyeti Getirdi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2.eleme turunda Lugano karşısında galip gelmeyi başarıyor. Attığı goller ile Fenerbahçe ilk maçını tamamlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lugano Fenerbahçe’yi Geçemedi! Dzeko’nun Hat-Trick’i Galibiyeti Getirdi

Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde ilk maçı tamamlıyor. Maçta karşılıklı bol golün çıkması taraftarları çok heyecanlandırıyor. 

Maçın başında 4.dakikada geriye düşen Fenerbahçe, Dzeko’nun hat-tricki ve Ferdi Kadıoğlu’nun golüyle maçı 3-4 önde tamamlıyor. 

Dzeko’dan Şov, Kadıoğlu’ndan Bitiricilik Geliyor! 

İlk yarıda dördüncü dakika da 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltı buldu. Dzeko topun başına geçip takımının beraberlik golünü attı. 

İkinci yarının başında henüz 46.dakika da Dzeko yine sahneye çıkıp 1-2 öne geçiren golü attı. Topu ağlarla buluşturan Fenerbahçe maçta ilk defa öne geçiyor. 

Lugano maçı erken bırakmadığını gösterircesine durumu 2-2’ye getirdi. Fakat karşılığı gecikmedi, Dzeko hat-trick yaptığı 3.golünü atıp takımını tekrar kurtardı. 

Ferdi Kadıoğlu 73.dakikada bulduğu gol ile takımının 4., maçın ise galibiyet golünü attı. Karşılaşmada 90+4’te Lugano gol atsa da maç 3-4 olarak tamamlanıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahipsiz Hayvanlara Yönelik Yasa Teklifi Komisyondan Geçti

Sahipsiz Hayvanlara Yönelik Yasa Teklifi Komisyondan Geçti