19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Lugano Teknik Direktöründen Fenerbahçe'ye Gözdağı: İstanbul'a Tatile Gelmedik

Lugano Teknik Direktöründen Fenerbahçe'ye Gözdağı: İstanbul'a Tatile Gelmedik

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Lugano'nun teknik direktörü Mattia Croci-Torti'den önemli açıklamalar geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lugano Teknik Direktöründen Fenerbahçe'ye Gözdağı: İstanbul'a Tatile Gelmedik

İsviçre ekibi Lugano'nun teknik direktörü Mattia Croci-Torti, 30 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçı öncesinde basın açıklamasında bulundu. Croci-Torti, korkmadan oynayacaklarını, gol bulmakta zorlanmadıklarını, kalelerini uzun süre gole kapatmaya çalışacaklarını belirtti.

Lugano cephesinden gelen flaş açıklamalar, Fenerbahçe'ye gözdağı olarak yorumlandı.

İstanbul'a Tatile Gelmedik

Croci-Torti, takımının geçen yıllara kıyasla daha gelişmiş bir kadroya sahip olduğunu, ligde Basel'e karşı aldıkları galibiyetin kendilerine moral verdiğini ifade etti. 

Fenerbahçe deplasmanında korkusuz bir oyun sergileyeceklerini belirten teknik direktör, "Gol yemeyerek Fenerbahçe'yi baskı altına almak istiyoruz. Elimizden geleni 90 dakika boyunca yapacağız. Bu maçı kazanmak kolay değil ama biz hazırız. Fenerbahçe fiziksel açıdan bu maça daha hazır olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Lugano'nun kalecisi Amir Saipi ise, önceliklerinin gol yememek olduğunu söyleyerek "Her an gol atabilecek bir takımız. İstanbul'a tatile gelmedik. 4-3'lük mağlubiyetin rövanşında maçı en iyi şekilde sonuçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlıkta Şiddet Olayları Bitmiyor! Bu Kez Adres Bodrum

Sağlıkta Şiddet Olayları Bitmiyor! Bu Kez Adres Bodrum

Sponsorlu bağlantılar