Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem Yorumu: Sonraki Olimpiyatta da Yer Alabilir

Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem Yorumu: Sonraki Olimpiyatta da Yer Alabilir

Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem yorumu: sonraki olimpiyatta da yer alabilir. Üstündağ, hazırlık süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem Yorumu: Sonraki Olimpiyatta da Yer Alabilir

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan 33. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılım sağlayacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın hazırlık süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Üstündağ, Tokyo Olimpiyatları'nın pandemi nedeniyle seyircisiz geçtiğini hatırlatarak, Paris Olimpiyatları’nda tribünlerde yer alacak Türk taraftarların önemli bir avantaj sağlayacağını belirtti. Üstündağ, Olimpiyatın seyircili olması ve Avrupa’da düzenlenmesi futbol örneğinde olduğu gibi taraftar desteğini hep birlikte gördüklerini ifade etti. 

Geçen yıl Avrupa’da yapılan müsabakalarda gerek Almanya’da gerekse Belçika'da taraftar desteğiyle kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini açıkladı. Üstündağ, Paris Olimpiyatları'nın 100. yılı olması sebebiyle özel bir anlam taşıdığını vurguladı. 

“Geçen sene Cumhuriyetimizin 100. yılıydı. Dolayısıyla bize hep 100. yıllar nasip oldu. İnşallah bu Paris Olimpiyatları'nda kürsüde yerimizi alırız. Türkiye, takım sporlarında daha önce hiç kürsüde yer almadı. İnşallah kürsünün en iyi yerinde yer alırız" ifadelerini kullandı. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti’yle mücadele edeceğini belirten Üstündağ, Grupta ilk etapta ilk 2’de yer almak istediklerini belirtti. İlk maçın Hollanda’yla başlayacağını, sonrasında Dominik ve grubun son maçında turnuvanın favorilerinden İtalya ile oynayacaklarını duyurdu. 

Hiçbir sakatlık yaşanmadan güzel bir süreci yaşanmasını temenni ederek, bu doğrultuda çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Üstündağ, Türk voleybolunun Paris’te büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, Mutlu sona hep birlikte ulaşmak istediklerini bildirdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bekir Bozdağ Rüşvet İddiasına Yanıt Verdi: Abdestimizden Şüphemiz Yok!

Bekir Bozdağ Rüşvet İddiasına Yanıt Verdi: Abdestimizden Şüphemiz Yok!