16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Millî Takımımız, Galler Maçı Öncesi Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

Millî Takımımız, Galler Maçı Öncesi Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

A Millî Takımımız, Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı öncesinde son antrenmanını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Millî Takımımız, Galler Maçı Öncesi Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

A Millî Takım, Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı öncesinde son antrenmanını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın yönetimindeki antrenmanda, ısınma, pas ve rondo çalışmalarının ardından Galler maçının taktiği üzerinde duruldu. Kalçasındaki ağrı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan Hakan Çalhanoğlu, bu sefer takımla birlikte idman yaptı, ancak Eren Elmalı bireysel çalışmalara devam etti.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da antrenmanı tribünden izledi.

Millî Takım, bugün saat 15.00'te İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait uçakla Cardiff'e hareket edecek. Ayrıca, Teknik Direktör Vincenzo Montella ve futbolcu Çağlar Söyüncü, maç öncesinde Cardiff City Stadyumu'nda saat 20.00'de (TSİ 22.00) bir basın toplantısı düzenleyecek ve stadyumda kısa bir yürüyüş yapacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaraylı Eski Yıldızın Yeni Takımı Şaşkınlık Yarattı: Adresi Belli Oldu

Galatasaraylı Eski Yıldızın Yeni Takımı Şaşkınlık Yarattı: Adresi Belli Oldu

Sponsorlu bağlantılar