08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Mourinho Etkisi Devam Ediyor: O Oyuncuların Biletini Kesti!

Mourinho Etkisi Devam Ediyor: O Oyuncuların Biletini Kesti!

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho kamp süreci ve hazırlık maçları sonunda futbolcular hakkında fikir sahibi oluyor. Aldığı kararlar neticesinde o oyuncuların biletini kesti!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho Etkisi Devam Ediyor: O Oyuncuların Biletini Kesti!

Süper Lig hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Mourinho, Fenerbahçe maçları sonucunda futbolcular hakkında karar veriyor. 

Yeni futbolcular almak, mali yükü azaltmak ve kadroda yer almayan isimlerle yolların ayrılması için hazırlıklar hız kesmeden ilerliyor. Ekip görüşlerine göre takımdan ayrılması muhtemel isimler belli oluyor. 

Gitmesi Muhtemel İsimler Belli Oldu 

Luan Peres ilk etapta düşünülmeyen isimlerin başında yer alıyor. Transfer sonrası kronik sakatlıklarının bitmemesi, Brezilyalı stoper için gidiş çanlarının çalmasına neden oluyor. Fiziksel anlamda da geride kalmasından dolayı gideceği konuşuluyor. 

Miha Zajc İsmail Kartal’ın sözleşme uzattığı isimler arasında bulunuyor. Sözleşmenin uzatılmasıyla eleştiri okları da kendisine döndü. Fred sakatken dahi bekleneni veremediği için gönderilmesi bekleniyor. 

Miguel Crespo 1.5 milyon Euro ile takıma katılan isimlerden biriydi. Ancak transfer sezonunda Vallecano’ya kiralandı. Altı aylık kontratı tamamlanınca sürpriz takımlar oyuncuya talip oldu. Fenerbahçe’nin bu takımlarla görüşerek transfer etmesi düşünülüyor. 

Joao Pedro büyük ümitlerle hücum hattında takıma alınan ancak bekleneni vermeyen isimlerden birisi oluyor. Satın alma opsiyonu ile birlikte Gremiao’ya kiralanan Pedro, burada da kadroda yer alamadı. Talip olan takım olmadığından sözleşmesinin feshedilmesi gündeme geliyor. 

Ryan Kent, İngiliz kanat oyuncusu İsmail Kartal döneminde hiç forma şansı elde edemedi. 1 sezon boyunca neredeyse tüm maçlarda görev almayan futbolcuya karşı ümitler kesildi. Mourinho’nun futbolcuyu görebilmek için Lugano maçında ilk 11’de yer verdiği futbolcu, teklifler gelmesi dahilinde gönderilecek. 

Cengiz Ünder dönemin popüler ve ses getiren futbolcularından birisiydi. Takıma transfer olduktan sonra etkisi pek görülmeyen futbolcunun aynı mevkide oynayan daha iyi isimler bulunmasından dolayı gönderilmesi planlanıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'tan Harris'in Gazze Açıklamasına Flaş Yanıt: ‘Saygısız’

Trump'tan Harris'in Gazze Açıklamasına Flaş Yanıt: ‘Saygısız’

Sponsorlu bağlantılar