HABER.COM
Haber.com Spor Mourinho Kırmızı Kart Görmüştü: Kaç Maç Ceza Alacak?

Mourinho Kırmızı Kart Görmüştü: Kaç Maç Ceza Alacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan Fenerbahçe - Manchester United maçında, kırmızı kart gören Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kaç maç ceza alacağı belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho Kırmızı Kart Görmüştü: Kaç Maç Ceza Alacak?

Jose Mourinho kırmızı kart görerek dünya basınında da gündem oldu. İngiliz yayın kuruluşu BBC, olay hakkında şu manşeti attı: "Tüm gözler Ten Hag ve Manchester United'da, ama Mourinho yine rol çaldı."

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan ve 1-1 biten Fenerbahçe - Manchester United mücadelesinin ikinci yarısında teknik direktör Jose Mourinho kırmızı kart gördü. Manuel Ugarte'nin Bright Osayi-Samuel ile temasından dolayı penaltı kararı bekleyen Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho, penaltı verilmeyince küplere bindi. O sırada maçın dördüncü hakemi Jeremy Stinat'a bir şeyler söyleyen Mourinho, teknik alanın dışına da çıktı.

Asıl gerekçesi henüz ortaya çıkmasa da, maçın Fransız hakemi Clement Turpin, Mourinho'ya kırmızı kart gösterdi.

Mourinho Kaç Maç Ceza Alacak?

İngiliz basının yakından tanıdığı tecrübeli teknik adamın, saha kenarında küfür ettiği ve bu nedenle maçtan atıldığı İngiliz basını tarafından iddia edildi.

Bu ve buna benzer pek çok iddia ortaya atıldı. Ancak kırmızı kart olayında en büyük etkenin Fenerbahçe'ye penaltı verilmemiş olması olarak görülüyor.

Peki, Mourinho kaç maç ceza alacak?

Karşılaşmanın gözlemci ve hakemleri, kırmızı kart sonrası teknik direktörün diyaloglarıyla ilgili ekstra bir rapor düzenlemezlerse, Jose Mourinho'nun alacağı ceza 1 maçı geçmeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TUSAŞ'a Saldırmışlardı: Hangi Ülkeden Geldikleri Belli Oldu!

TUSAŞ'a Saldırmışlardı: Hangi Ülkeden Geldikleri Belli Oldu!