16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Mourinho'dan Osimhen Açıklaması: Drogba’ya Benziyor Ama O Kendini Hiç Yere Atmazdı

Mourinho'dan Osimhen Açıklaması: Drogba’ya Benziyor Ama O Kendini Hiç Yere Atmazdı

Galatasaray'ın transfer edeceği iddia edilen Osimhen, Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'nun açıklamasıyla bir kez daha gündem oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho'dan Osimhen Açıklaması: Drogba’ya Benziyor Ama O Kendini Hiç Yere Atmazdı

Galatasaray'ın Napoli'den transfer etmeyi planladığı Victor Osimhen için görüşmeler devam ediyor. Başarılı forvet hakkında daha önce Jose Mourinho bazı açıklamalar yapmıştı. Bu sezon Fenerbahçe'nin başında olan deneyimli teknik adamın, büyük ses getiren transfer haberi sonrası golcü futbolcuyla ilgili söylediği sözler tekrar hatırlandı.

Osimhen, Drogba'ya Benziyor Ama...

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, Osimhen'i Didier Drogba'ya benzetmişti. Bir dönem İngiliz ekipleriyle adı anılan oyuncu için "Osimhen, Drogba'ya benziyor ama Didier kendini hiç yere atmazdı." diyen Mourinho'nun açıklamaları bugün tekrar gündeme geldi.

Victor Osimhen için "İtalya'da bir oyuncunun maçta kendini sürekli yere atmasına göz yumuyorlar. İngiltere'ye giderse değişmek zorunda" ifadelerini kullanan Mourinho ayrıca, "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım." şeklinde konuşarak oyuncuyu beğendiğini dile getirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’de Gençler ABD Askerinin Başına Çuval Geçirdi!

İzmir’de Gençler ABD Askerinin Başına Çuval Geçirdi!

Sponsorlu bağlantılar