30 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Spor Okan Buruk Hakem Tehdidi İle Gündemde! Penaltı Veren Hakemi Uyardı!

Okan Buruk Hakem Tehdidi İle Gündemde! Penaltı Veren Hakemi Uyardı!

28 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanan Galatasaray - Kasımpaşa maçında karşı tarafa penaltı var incelemesi yapılırken, Okan Buruk'un hakemi tehdit etmesi gündem oldu. İşte, detaylar ve o anlar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okan Buruk Hakem Tehdidi İle Gündemde! Penaltı Veren Hakemi Uyardı!

Süper Lig'in 7. haftasında dün akşam Rams Park'ta oynanan Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesi 3-3 berabere tamamlandı. Maçın 82. dakikasında hakem Kasımpaşa lehine var incelemesine gitti. Öncesinde 51. dakikada Kasımpaşa'ya penaltı verilmiş ve VAR incelemesinin ardından iptal edilmişti.

Maçın hakemi Oğuzhan Çakır ve VAR hakemi Ali Şansalan, 82. dakikada bir kez daha Kasımpaşa için penaltı incelemesine gitti. 3 dakika 40 saniye süren inceleme boyunca, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakem tehdidi ile bağırıp çağırdı.

"Bu Pozisyona Penaltı Veren Bir Daha Burada Maç Yönetemez"

VAR incelemesi bu kez Kasımpaşa lehine çalıştı. 83. dakikada penaltıyı kullanan Haris Hajradinovic attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Kasımpaşa son saniye golüyle maçı 3-3 bitirmeyi bildi.

Kasımpaşa'ya penaltı verilmesine öfkelenen Okan Buruk, “Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez.” diyerek öfkeli bir şekilde bağırdı. Ancak sözü geçerli olmadı. Okan Buruk hakem tehdidi ile Türkiye futboluna yakışmayacak bir tavır ve üslup sergileyerek manşetlere taşındı. Spor severler ve taraftarlar bu olayı sosyal medyadan kınadı.

İşte, Okan Buruk’un hakeme söylediği sözler…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
29 Eylül 2024 Gram Altın ve Çeyrek Altın Fiyatları

29 Eylül 2024 Gram Altın ve Çeyrek Altın Fiyatları