19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Osman Aşkın Bak Sert Konuştu: Spor Federasyonlarına Sunulan İmkanlar Yanlış Kullanılırsa Hesap Verecekler!

Osman Aşkın Bak Sert Konuştu: Spor Federasyonlarına Sunulan İmkanlar Yanlış Kullanılırsa Hesap Verecekler!

Osman Aşkın Bak sert açıklamalarda bulundu. Spor federasyonlarının sunulan imkanları yanlış kullanmalarını eleştirdi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osman Aşkın Bak Sert Konuştu: Spor Federasyonlarına Sunulan İmkanlar Yanlış Kullanılırsa Hesap Verecekler!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan, Türkiye Cumhuriyeti olarak spor federasyonlarına en üst düzey imkanları sunduklarını belirtti. Bu imkanları doğru ve verimli kullanamayan federasyonların hesap vereceğini vurguladı. 

Bakan Bak, oyunlara katılan tüm sporculara teşekkürlerini iletti. Bazı sonuçların kendilerine gelecek adına umut verdiğini, bazı sonuçların ise önemli mesajlar içerdiğini ifade etti. 

Olimpiyatlarda alınan sonuçlara sadece madalya sayısıyla değil, sporcuların genel performansıyla da bakmak gerektiğini belirtti. Türkiye’nin olimpiyatlarda daha önce madalya alamadığı branşlarda ilkleri yaşadığını ve genç sporcuların umut verici performanslar sergilediğini dile getirdi. 

Federasyonların ve sporcuların daha da gelişmesi için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Federasyonların çalışmalarının yakından takip edileceğini ve gereken değerlendirmelerin yapılacağını belirtti. 

Paris 2024’ün ardından Los Angeles 2028 için hazırlıklara hemen başlayacaklarını ifade eden Bakan Bak, bu süreçte herkesin ders çıkararak ilerlemesi gerektiğini söyledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jose Mourinho Genç Kaleciye Hayran Kaldı! Fenerbahçe'den Deniz Eren Dönmezer'e Teklif

Jose Mourinho Genç Kaleciye Hayran Kaldı! Fenerbahçe'den Deniz Eren Dönmezer'e Teklif

Sponsorlu bağlantılar