30 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Spor Serhat Akın'ın Kurşunlanmasına Mourinho'dan Skandal Yorum

Serhat Akın'ın Kurşunlanmasına Mourinho'dan Skandal Yorum

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, eski futbolcu Serhat Akın'ın kurşunlanması olayına skandal bir yorumla yanıt verdi. İşte, tepki çeken o yorum!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serhat Akın'ın Kurşunlanmasına Mourinho'dan Skandal Yorum

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından, yorumcu Serhat Akın geçtiğimiz akşam program çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. Ayaklarından vurulan Akın'ın son durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastanede tedavisi devam eden Akın'a saldırıda bulunan 4 şüpheli yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Antalyaspor maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya eski Fenerbahçeli Serhat Akın'ın yaşadığı olay soruldu. Mourinho'nun tebessüm ederek yaptığı yorum tepkilere sebep oldu.

"Demek Ki Atışı Yapan İyi Değilmiş"

Soruyu gülümseyerek yanıtlayan Jose Mourinho, "Bilgim yok. Umarım kendisi iyidir. Demek ki atışı yapan iyi değilmiş. Haberleri takip edemedim. Demek ki haberleri takip etmem gerekiyor ama gülünecek bir şey değil bu” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli bazı taraftarlar ve Serhat Akın’ın sevenleri başta olmak üzere, sosyal medyada pek çok kişi Mourinho’nun bu yorumunu eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı Banu Çelen Olayı Nedir? Nikahsız Düğün Yaptığı Kocası Tarafından Dolandırıldı!

Müge Anlı Banu Çelen Olayı Nedir? Nikahsız Düğün Yaptığı Kocası Tarafından Dolandırıldı!