HABER.COM
Haber.com Spor Trabzonspor - Fenerbahçe Maçında 7 Fenerbahçeli Oyuncu Hakkında Karar

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçında 7 Fenerbahçeli Oyuncu Hakkında Karar

Geçtiğimiz sezon 17 Mart 2024'te Papara Park'ta oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle 7 Fenerbahçeli oyuncu hakkında hukuki süreç başlatıldı. Maç sonrası sahaya giren Trabzonspor taraftarları ve Fenerbahçeli oyuncular arasında çıkan olayların ardından hem Trabzonsporlu taraftarlar hem de Fenerbahçeli futbolcular için farklı kararlar alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor - Fenerbahçe Maçında 7 Fenerbahçeli Oyuncu Hakkında Karar

3 Fenerbahçeli Oyuncu İçin Takipsizlik Kararı

Sabah'ın haberine göre, olaylar sırasında sahaya giren taraftarlardan kendilerini korumak amacıyla müdahalede bulunduğu tespit edilen 3 Fenerbahçeli oyuncu için savcılık tarafından takipsizlik kararı verildi. Bu kararla birlikte, söz konusu oyuncuların herhangi bir cezai işleme tabi tutulmayacağı açıklandı.

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında 7 Fenerbahçeli oyuncu için karar

4 Fenerbahçeli Oyuncu İçin Uzlaştırma Bürosu Kararı

Öte yandan, olaylar sırasında basit yaralama suçlamasıyla gündeme gelen 4 Fenerbahçeli oyuncu hakkında ise savcılık, dosyayı uzlaştırma bürosuna sevk etti. Taraftarlarla futbolcular arasında uzlaşma sağlanması durumunda dava açılmayacak. Ancak uzlaşma sağlanamaması halinde, bu oyuncular hakkında basit yaralama suçlamasıyla dava açılabilecek.

Olaylı Maçın Yansımaları ve Hukuki Süreç

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bu maçın sonrasında çıkan olaylar, futbolcular ve taraftarlar arasında gerginlik yaratmıştı. Söz konusu olaylar nedeniyle sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlar hakkında da soruşturma devam ediyor. Maç sonrası yaşanan bu gelişmeler, sahadaki rekabetin hukuki bir sürece taşınmasına neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Interpol'ün aradığı İsrailli organ kaçakçısı Wolfman Türkiye'de çıktı

Interpol'ün aradığı İsrailli organ kaçakçısı Wolfman Türkiye'de çıktı