16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Trabzonspor'un Yeni Orta Sahası Philip Billing Kimdir?

Trabzonspor'un Yeni Orta Sahası Philip Billing Kimdir?

Trabzonspor, orta sahasını güçlendirmek üzere yola çıktı ve Premier Lig'de forma giyen Danimarkalı Billing ile anlaştı. Peki, Philip Billing kimdir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor'un Yeni Orta Sahası Philip Billing Kimdir?

Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör olarak Şenol Güneş ile anlaşan bordo-mavililer, İngiltere Premier Lig ekibi AFC Bournemouth'da forma giyen Billing ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Danimarkalı yıldız Billing'i kadrosuna katarak rakiplere korku salan Trabzonspor, bu sezon yeni orta sahası ve transferleriyle şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak görülüyor. Peki, Trabzonspor'un yeni orta sahası Philip Billing kimdir?

Philip Billing Kimdir?

11 Haziran 1996’da Danimarka’nın Kopenhag şehrinde dünyaya gelen Philip Billing, Danimarka altyapısında yetişti. 2013 yılında İngiltere'ye transfer oldu. Fiziksel gücü ve çok yönlü oyunuyla dikkat çeken yıldız futbolcu, Huddersfield Town ve AFC Bournemouth gibi İngiliz takımlarında görev aldı.

Danimarka Milli Takımı’nda da forma giyen 1.93'lük Billing, Bournemouth ile 100'den fazla maça çıktı ve 20'den fazla gol attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Boksör Busenaz Sürmeneli Trafikte Saldırıya Uğradı

Milli Boksör Busenaz Sürmeneli Trafikte Saldırıya Uğradı

Sponsorlu bağlantılar