17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Trafik Kazası Geçiren Milli Basketbolcu İlkan Karaman Hayatını Kaybetti

Trafik Kazası Geçiren Milli Basketbolcu İlkan Karaman Hayatını Kaybetti

Milli basketbolcu İlkan Karaman, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trafik Kazası Geçiren Milli Basketbolcu İlkan Karaman Hayatını Kaybetti

Dalış yapmak üzere Muğla'nın Dalaman ilçesine gitmek isteyen eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

İlkan Karaman Hayatını Kaybetti

34 yaşındaki Karaman, arkadaşının benzin almak üzere benzinlikte durması üzerine yol kenarında bekliyordu. Bu sırada, alkollü olduğu tespit edilen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı kaldırıma sürdü. Araç, o sırada kaldırımda duran Karaman'a çarptı. Karaman, çarpmanın etkisiyle aracın altında kalarak yaşamını yitirdi.

TOFAŞ altyapısında yetişen eski milli sporcu; Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve son olarak Çayırova Belediyesi gibi takımlarda forma giymişti.

Türk basketbolunun önemli isimlerinden olan İlkan Karaman, milli takım formasını da giymişti.

Karaman'ın vefat haberi üzerine Beşiktaş ve Fenerbahçe'den paylaşımlar geldi. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş

"2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Basketbol camiasına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe

"2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SON DAKİKA: Suriye ve Irak’ta 16 Terörist Ex Oldu!

SON DAKİKA: Suriye ve Irak’ta 16 Terörist Ex Oldu!

Sponsorlu bağlantılar