16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Tuğba Şenoğlu İvegin'in Kadro Dışı Bırakılma Kararına Açıklama

Tuğba Şenoğlu İvegin'in Kadro Dışı Bırakılma Kararına Açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılması gündemi sarstı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tuğba Şenoğlu İvegin'in Kadro Dışı Bırakılma Kararına Açıklama

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılması gündemi sarstı. 

Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın'ın kadroya dahil edilmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi, sosyal medya üzerinden yaptığı imalı paylaşımlarla dikkat çekti. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan şirketin sahibi Tunç Afşar, Hürriyet'e konuştu. Afşar, alınanı kararın teknik bir tercih olduğunu belirterek, "Bu tercih Paris'te değil, oraya gitmeden önce İstanbul'da yapılsaydı daha şık olurdu" ifadelerini kullandı. 

Tuğba Şenoğlu İvegin'in moralinin bozuk olduğunu dile getiren Afşar, şirketin sosyal medya hesabından yapılan Bakara suresi paylaşımına da değindi. Afşar, "Ben inançlı bir insanım. Bakara suresiyle ilgili paylaşımda ifade edildiği gibi Tuğba kadroda kalsaydı belki de büyük bir sakatlık yaşayacaktı. Onun açısından durum çok daha üzücü olacaktı" dedi. 

Milli takım sürecinde yaşananlarla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) açıklama yapmasını beklemenin en doğru yaklaşım olduğunu belirtti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TRT'nin LGBT'li Paris Olimpiyat Yayını Eleştirildi

TRT'nin LGBT'li Paris Olimpiyat Yayını Eleştirildi

Sponsorlu bağlantılar