Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy Açıklaması

Van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy Açıklaması

Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçlarda çok fazla süre almayan Semih Kılıçsoy ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy Açıklaması

Beşiktaş taraftarının merak ettiği bir soru var: Semih Kılıçsoy milli takımda ve Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansına karşın neden maçlarda süre almıyor? Genç forvetin yedeklerde bekletilmesi, birçok karşılaşmada süre dahi almaması dikkat çekerken, konuya dair açıklama teknik direktör Van Bronckhorst'tan geldi.

Takımla ve gelecekle ilgili pek çok konuda basın açıklamasında bulunan Giovanni van Bronckhorst, "Avrupa'da bir üst turu hedefliyoruz" dedi.

Semih Yükselen Bir Yıldız

Semih Kılıçsoy konusu sorulunca, "Semih'le ilişkim çok iyi. Onu daha iyi hale getirmeye çalışıyorum, benim görevim bu. Semih benim için yükselen bir yıldız, çok yetenekli. Onunla kendini geliştirmesi gereken konuları konuştuk. Şu an o da bunu yapıyor. Beşiktaş taraftarları bu konuda endişelenmesin. Semih çok daha iyi bir oyuncu olacak. Genç futbolcular, kariyerleri boyunca sıkı çalışmalı." sözleriyle Kılıçsoy'un geleceğinin parlak olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme ne zaman 2024? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?