08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Volkan Demirel: Ferdi Kadıoğlu İçin 25-30 Milyon Euro'lar Çok Az

Volkan Demirel: Ferdi Kadıoğlu İçin 25-30 Milyon Euro'lar Çok Az

Teknik Direktör Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis beklediğini açıkladı ve şunları ekledi...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Volkan Demirel: Ferdi Kadıoğlu İçin 25-30 Milyon Euro'lar Çok Az

Teknik Direktör Volkan Demirel, Lugano maçında bir kez daha devleşen Ferdi Kadıoğlu'nu öve öve bitiremedi. "Fenerbahçe'ye ilk geldiği dönemi hatırlıyorum. Ferdi, o günden bugüne kendini çok geliştirdi" açıklamasında bulunan Demirel, yıldız oyuncu için beklediği bonservis ücretini de söyledi.

25-30 Milyon Euro'lar Ferdi İçin Çok Az

24 yaşındaki yetenekli stoperin kendini geliştirmeye çalıştığını, bunun için sürekli düşündüğünü dile getiren Volkan Demirel, "Ferdi artık başka bir seviye oldu. Bundan sonra çıtayı ne kadar yukarıya taşır, bence onu konuşalım. Fenerbahçe için büyük kazanç. Ferdi'nin transfer durumu çok konuşuluyor. 25-30 milyon euro'lar bence Ferdi için çok az rakamlar. Böyle bir oyuncunun yeri zor doldurulur” ifadelerini kullandı.

EURO 2024’te de forma giyen milli futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu, bakalım ilerleyen dönemlerde başka bir takıma gidecek mi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024! Ağustos'un En Şanslı Burçları Hangileri?

Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024! Ağustos'un En Şanslı Burçları Hangileri?

Sponsorlu bağlantılar