17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Wilfried Zaha'nın Yeni Yolu Belli Oldu: Yeni Takımı Açıklandı

Wilfried Zaha'nın Yeni Yolu Belli Oldu: Yeni Takımı Açıklandı

Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya yolun sonu göründü. Fildişi Sahili vatandaşlığına sahip oyuncu, Süper Kupa maçı sonrasında ayrılmak istediğini kulübe iletti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Wilfried Zaha'nın Yeni Yolu Belli Oldu: Yeni Takımı Açıklandı

Galatasaray'da Wilfried Zaha dönemi sona eriyor. Fildişi Sahilli oyuncu Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında yedek başlamış ve 75. dakikada oyuna dahil olmuştu. Bundan sonraki süreçte ayrılık kararı alan oyuncu, kulübe talebini iletti. Edinilen bilgilere göre, Wilfried Zaha İngiltere Premier Lig'e geri dönmek istiyor. Eski takımı Crystal Palace ve Leicester City ile görüşme halinde olan oyuncunun yeni takımı büyük oranda kesinleşti.

Sabah'ın yapmış olduğu habere göre Wilfried Zaha, Leicester City ile her konuda anlaşma sağladı. İngiltere Premier Lig ekibi oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Leicester City kiralık sürecinde oyuncunun 8.8 milyon Euro'luk yıllık maliyet tutarının tamamını karşılama kararı aldı. Okan Buruk geçtiğimiz günlerde Zaha'nın Premier Lig'e geri dönmek istediğini ve transfer görüşmelerinin sürdüğünü ifade etmişti.

Wilfried Zaha geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir taraftarla da tartışma yaşadı. Bu olay sosyal medyada geniş bir yer edindi. Zaha, kendisini eleştirmekte olan bir Galatasaray taraftarına “Kapa Çeneni” şeklinde bir karşılık verdi. Wilfried Zaha geçen sezon tüm kulvarlarda toplamda 42 maça çıkarak 2110 dakika sahada kaldı. Bu süreç içerisinde 10 gol 5 asistlik skor katkısı verdi. 

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun hala Galatasaray ile 2 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Garanti BBVA 100.000 TL ödemeye başladı! 18-65 yaş arası ve SSK'lı olmak yeterli

Garanti BBVA 100.000 TL ödemeye başladı! 18-65 yaş arası ve SSK'lı olmak yeterli

Sponsorlu bağlantılar