19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Yusuf Dikeç Olimpiyatlara 'Havalı Atışıyla' Damga Vurdu! Tek Eli Cebinde Gümüş Madalya Kazandı

Yusuf Dikeç Olimpiyatlara 'Havalı Atışıyla' Damga Vurdu! Tek Eli Cebinde Gümüş Madalya Kazandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in atış rahatlığı tüm dünyada 'ikonik ve efsane' olarak yorumlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Dikeç Olimpiyatlara 'Havalı Atışıyla' Damga Vurdu! Tek Eli Cebinde Gümüş Madalya Kazandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde milli sporcularımız Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç gümüş madalya kazandı. Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in tek eli cebinde rahat bir şekilde atışını yaparak madalya kazandığı o anlar sosyal medyada trendler listesine girdi. Amerika, Avrupa, Türkiye dahil dünyanın dört bir yanında 'Efsane' bulunan o atışın görüntüleri sizlerle...

Yusuf Dikeç’in Efsane Atışı Dünyada Trend Oldu

Hiçbir teçhizatı olmadan, bir eli cebinde atış yaparak Olimpiyat gümüş madalyasını Türkiye'ye getiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in tek eli cebinde atışını yaptığı anlardaki rahatlığı 'Olimpiyat tarihinin en karizmatik' olaylarından biri olarak yorumlandı.

Chateauroux Atıcılık Merkezi'nde gerçekleştirilen 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinin finalinde Damir Mikec ve Zorana Arunovic'in yer aldığı Sırbistan ile karşılaşan Tarhan ve Dikeç, son mücadeleyi 16-14 kaybederek gümüş madalyada kaldı.

Dikeç'in eli cebinde ve kulaklıksız atış yaptığı anlar görenleri büyüledi. 

Yusuf Dikeç'in gündem olmasının ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan da paylaşım geldi. Bakan Bak paylaşımında, "Anlık Olimpiyat köyünden bildiriyorum; herkes ayağını denk alsın! Yusuf Dikeç'imiz ve efsane pozu!" ifadelerine yer verdi.

İşte, Yusuf Dikeç ve karizmatik atışı!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Malatya’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Sponsorlu bağlantılar