HABER.COM
Haber.com Teknoloji ChatGPT Gelişmiş Ses Modu Sonunda Avrupa'ya Geldi

ChatGPT Gelişmiş Ses Modu Sonunda Avrupa'ya Geldi

Mayıs ayında, GPT-4o'nun lansmanıyla birlikte OpenAI ilk olarak ChatGPT Gelişmiş Ses Modu özelliğini duyurdu. Bu müthiş yenilik, sonunda Avrupa’da da kullanıma açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ChatGPT Gelişmiş Ses Modu Sonunda Avrupa'ya Geldi

ChatGPT Gelişmiş Ses Modu, ChatGPT'nin ses girişlerine ortalama 320 milisaniye ile 232 milisaniye kadar kısa bir sürede yanıt vermesini sağlıyor ve bu da tipik bir sohbetteki insan yanıt süresiyle rekabet ediyor. 

Başlangıçta, ChatGPT Gelişmiş Ses modu ABD'deki tüm Plus ve Team kullanıcılarına sunuldu. Geçtiğimiz ay, OpenAI bu yeni ses özelliğini İngiltere'deki kullanıcılara da sundu.

ChatGPT Gelişmiş Ses Modu Avrupa'ya Geldi

Bugün OpenAI, ChatGPT Gelişmiş Ses Modunun artık AB, İsviçre, İzlanda, Norveç ve Lihtenştayn'daki tüm ChatGPT Plus ve Team kullanıcıları için aktif olduğunu duyurdu. Bu genişlemeyle OpenAI, gelişmiş AI teknolojisini dünya çapındaki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirmeye devam ediyor.

ChatGPT Gelişmiş Ses modu özelliğini kullanmak için desteklenen bölgelerde Google Play Store ve Apple App Store'dan ChatGPT uygulamasının en son sürümü indirilebilir. OpenAI'nin Gelişmiş Ses modu özelliği kullanımı için günlük bir sınır belirlediğini unutmayın. ChatGPT uygulaması, gün için 15 dakikalık Gelişmiş Ses kullanımınız kaldığında sizi bilgilendirecektir.

Geçtiğimiz birkaç ayda, OpenAI Gelişmiş Ses modunda çeşitli iyileştirmeler yaptı. Kullanıcılar artık yanıtlar için beş yeni ses arasından seçim yapabilir: Arbor, Maple, Sol, Spruce ve Vale. Bu eklemelerle, ChatGPT Gelişmiş Ses Modu artık dokuz farklı ses sunuyor. 

Son olarak, OpenAI bazı yabancı dillerde konuşma hızını, akıcılığını ve aksanlarını iyileştirdi.

OpenAI'nin en büyük rakibi Google, Gemini Advanced plan kullanıcıları için Gemini Live adlı kendi gelişmiş ses özelliğini kullanıma sundu. Gemini Live artık Android kullanıcıları için 40'tan fazla dilde mevcut.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jose Mourinho’nun Hedefi Belli: Fenerbahçe’yi Avrupa Zirvesine Taşıyacak!

Jose Mourinho’nun Hedefi Belli: Fenerbahçe’yi Avrupa Zirvesine Taşıyacak!