16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Teknoloji Google Pixel Watch 3 Göründü! İşte Sürpriz Detaylar

Google Pixel Watch 3 Göründü! İşte Sürpriz Detaylar

Tanıtımına sayılı günler kala, Google Pixel Watch 3 akıllı saatler ortaya çıktı. İşte, sürpriz detaylar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Google Pixel Watch 3 Göründü! İşte Sürpriz Detaylar

Google Pixel Watch 3 serisinin pazarlama materyali sızdırıldı. Arama motoru devi Google’ın yeni nesil akıllı saatleri 13 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Watch 3 serisinin materyalleri ve diğer özellikleri ortaya çıktı. İşte merak edilenler…

Google Pixel Watch 3 Materyali Önemli Detayları Gözler Önüne Serdi

Pixel Watch 3, geçen yılki Pixel Watch 2'nin halefi olarak geliyor. Google Pixel Watch 3, 41 mm ve 45 mm boyutlarında gelecek. 2000 nitlik tepe parlaklığı sunan Actua ekrana sahip olmaları bekleniyor. 

Google Pixel Watch 3, daha fazla rahatlık için Nest Kapı Zillerini ve Kameralarını bileklerinde görüntüleme olanağına kavuşacak. Haritalara çevrimdışı olarak erişilebilecek ve ödemeler için Google Wallet kullanılabilecek.

Kullanıcılar ayrıca akıllı saatten Pixel telefonlarının kamerasını kontrol edebilir ve fotoğraf ve video modları arasında geçiş yapabilirler.

Sağlık ve zindelik takibine gelince, Google Pixel Watch 3 gelişmiş koşu ölçümlerini destekleyecek. 

Giyilebilir cihaz, bir antrenmana başlamaya hazır olup olmadığınızı veya dinlenmeniz gerekip gerekmediğini belirleyecek bir hazırlık puanına sahip olacak. Kardiyo yükü kalp atış hızınızı ölçecek ve yetersiz veya aşırı antrenman yapıp yapmadığınızı belirleyecek. Google ayrıca uyku kalitesi ve hazırlık puanı dahil her ölçümü özetleyecek yeni bir Sabah Özeti özelliği sunuyor.

Her Zaman Açık Ekran modunda 24 saate, pil tasarrufu modunda 36 saate kadar pil ömrü sunacak. 41 mm'lik modelin %20 daha hızlı şarj olduğu bildirildi.

Pixel Watch 3'ün aktif bant, aktif spor bant, dokuma bant, metal zincir bandı, el yapımı deri bant ve performans halka bandıyla geleceği söyleniyor.

Ek olarak, 41 mm modelin streç bant, metal örgü bant, metal ince bant ve iki tonlu deri bant gibi özel kayışlara sahip olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Babasını Öldüren Kick Boksçu Kızdan Kan Donduran Paylaşım: ‘Şiddete Eğilimliyim’

Babasını Öldüren Kick Boksçu Kızdan Kan Donduran Paylaşım: ‘Şiddete Eğilimliyim’

Sponsorlu bağlantılar