16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Teknoloji iPhone'unuzu Hemen Güncelleyin! iOS 17.6.1 Çıktı

iPhone'unuzu Hemen Güncelleyin! iOS 17.6.1 Çıktı

Apple, önemli hataları düzeltecek yeni kullanıcı arayüzü iOS 17.6.1 güncellemesini yayınladı! iPhone'unuz için hemen indirip kullanmaya başlayın. İşte, tüm detaylar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iPhone'unuzu Hemen Güncelleyin! iOS 17.6.1 Çıktı

Apple, önümüzdeki ay iOS 18'i yayınlayacak. Bugün ise halen iOS 17 kullanan iPhone'lar için yeni bir güncelleme yayınladı: iOS 17.6.1.

İşte, iOS 17.6.1 güncellemesinin iPhone'lara getireceği yenilikler ve yeni yazılımı indirmek için yol haritası!

iOS 17.6.1 Yayında

Apple'ın yeni yazılım güncellemesi tamamen hata düzeltmeleriyle ilgili. İşte, iOS 17.6.1 özellikleri ve telefona yüklemek için yapılması gerekenler!

Bu güncellemede herhangi bir güvenlik açığı düzeltilmedi. Güncellemenin en belirgin özelliği ise Gelişmiş Veri Koruması için bir düzeltme oldu.

Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri içeriyor ve Gelişmiş Veri Koruması'nın etkinleştirilmesini veya devre dışı bırakılmasını engelleyen bir sorunu ele alıyor.

Gelişmiş Veri Koruması;

Etkinleştirildiğinde, notlarınız, fotoğraflarınız, hatırlatıcılarınız, Safari yer imleriniz, Cüzdan geçişleriniz, sesli notlarınız, kısayollarınız, iCloud yedeklemeleriniz ve iCloud Drive dosyalarınız dahil olmak üzere, halihazırda sahip olmayan belirli iCloud hizmetleri için uçtan uca şifreleme sağlar.

iOS 17.6.1 Yüklemek İçin

iPhone'unuzu iOS 17.6.1'e güncellemek için Ayarlar » Genel » Yazılım Güncellemesi'ne gidin ve ekrandaki talimatları izleyin. Apple ayrıca iPadOS 17.6.1 ve macOS 14.6.1'i yayınladı, bu nedenle bu cihazlara sahipseniz iPad ve Mac'inizi de güncellemek isteyeceksiniz.

Ek Olarak;

Gelişmiş Veri Korumasını etkinleştirmek için Ayarlar » [Adınız] » iCloud » Gelişmiş Veri Koruması'na gidin. Ardından, "Gelişmiş Veri Korumasını Aç"a dokunun. 

Gelişmiş Veri Koruması, Apple Hesabınızda iki faktörlü kimlik doğrulaması, en az bir kurtarma seçeneği kurulumu, iPhone'unuzun kilidini açmak için bir parola veya şifre ve en azından iOS 16.2, iPadOS 16.2, macOS 13.1, watchOS 9.2, tvOS 16.2, HomePod yazılım sürümü 16.2 ve/veya iCloud for Windows 14.1 çalıştıran güncellenmiş cihazlar gerektirir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Icardi'den Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Wanda Nara'ya Şoke Eden Hareket!

Icardi'den Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Wanda Nara'ya Şoke Eden Hareket!

Sponsorlu bağlantılar