28 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
www.haber.com Teknoloji Oppo Find X8 Tasarımı Tıpkı iPhone! Bir Dinamik Ada'sı Eksik

Oppo Find X8 Tasarımı Tıpkı iPhone! Bir Dinamik Ada'sı Eksik

Oppo Find X8 modelinin ön tasarımı ortaya çıktı. Cihazın tıpkı bir iPhone gibi göründüğü fark edilirken, bu iddialı tasarım büyük beğeni topladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oppo Find X8 Tasarımı Tıpkı iPhone! Bir Dinamik Ada'sı Eksik

Oppo, yaklaşan amiral gemisi Find X8'in ön tasarımını tanıttı. Cihaz, her tarafında minimal çerçeveler bulunan simetrik, kare köşeli bir tasarıma sahip olacak. 

Oppo Find X8 modelinin ön tasarımı ortaya çıktı. Cihazın tıpkı bir iPhone gibi göründüğü fark edilirken, bu iddialı tasarım büyük beğeni topladı. İşte, cihazın hayranlık uyandıran tasarım ipuçları ve teknik özellikleri!

İşte Oppo Find X8'in İlk Görünümü

Oppo Find X8 ön kamera için ortada bir delikli ekrana sahip olacak. Ek olarak, yeni ColorOS 15 ile cihaz, kilit ekranının alt kısmında bir ekran üstü el feneri ve kamera işlev düğmeleri içerecek.

Cihaz, özellikle iPhone 15 olmak üzere temel model iPhone'lara çok benziyor. Find X8 "Dinamik Ada olmadan iPhone" gibi görünüyor.

Performans açısından, Find X8'in MediaTek'in Dimensity 9400 yonga setiyle çalışması bekleniyor. Bu işlemcinin etkileyici performans ve enerji verimliliği sağlaması bekleniyor. Cihaz ayrıca yüksek çözünürlüklü bir ekrana ve yetenekli bir kamera sistemine sahip olacak.

Oppo, Find X8 hakkında bazı önemli ayrıntıları zaten açıkladı. Cihazın selefinden daha hafif, daha ince ve daha küçük olduğu, yine de daha büyük bir batarya ve daha küçük bir kamera çıkıntısı sunduğu söyleniyor. Şirket ayrıca cihazın 200 gramdan daha az ağırlığa sahip olacağını doğruladı.

Find X8 serisinin hem standart bir sürüm hem de bir Pro modeli içermesi bekleniyor. Standart sürüm muhtemelen daha küçük bir ekrana ve tek periskop lensli üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Öte yandan Pro modelinin daha büyük bir ekrana ve çift periskop lensli dörtlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor.

Find X8 serisi gelecek vaat eden bir amiral gemisi olma yolunda ilerlerken, performansıyla ilgili bazı endişeler var. Son kıyaslamalar, Dimensity 9400 yonga setinin bazı rakipleri kadar güçlü olmayabileceğini gösterdi. Buna rağmen Find X8 Pro, 16 GB RAM, Android 15 ve 50 MP ana kamera dahil olmak üzere hala sağlam özellikler sunuyor.

Oppo Find X8 serisinin Ekim ortasında, muhtemelen 21 Ekim'de Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Serinin Türkiye de dahil olmak üzere küresel pazarlarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı 26 Eylül 2024? İşte 100 Bin Liralık Ödülün Sahibi!

MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı 26 Eylül 2024? İşte 100 Bin Liralık Ödülün Sahibi!

Sponsorlu bağlantılar