19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Teknoloji Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı: 'Büyük Değişim'

Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı: 'Büyük Değişim'

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı ortaya çıktı. Sızdırılan görsel, Galaxy cihazında büyük bir tasarım değişikliğine gidildiğini gösterdi. İşte, detaylar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı: 'Büyük Değişim'

Samsung Galaxy S25 Ultra görseli, cihazın diğer modellere göre nispeten daha yuvarlak köşelere ve daha dar bir çerçeveye sahip olduğunu gösterdi. Telefonun ön ve yan profili görsellerde açıkça görülüyor.

Galaxy S25 Ultra Tasarımı 

Görüntüden de görebileceğiniz gibi, cihazın tamamen düz kenarlarla gelmesi bekleniyor. Şirket, son birkaç yıldır çerçevede ufak değişiklikler yapmış olsa da, bu sızdırılan görsel, tasarımda büyük bir değişim olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra amiral gemisinin, selefinden daha düz kenarlı ve hafif yuvarlak köşeli olacağı görüldü.

Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı 

S25 Ultra Hakkında Şimdiye Kadar Bildiklerimiz

Galaxy S25 Ultra'nın genişliğinin iPhone 16 Pro Max ile aynı olduğu söyleniyor. S25 Ultra'nın ekranı da selefinden biraz daha büyük olacak. 

2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek olan cihaz, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle güçlendirilecek. Ana sensör olarak 200 MP ISOCELL HP2, 50 MP 3x zoomlu telefoto ve 50 MP 5x zoomlu periskop telefoto sensör kamera kurulumunda barınacak. 

Telefonun ayrıca ultra geniş kamera için 50 MP çözünürlüğe sahip 1/2,76 inç JN1 sensörünün yeni bir versiyonunu kullanacağı söyleniyor.

Ayrıca telefoto lenslerden birinin, yakınlaştırılmış çekimlerin netliğini ve kararlılığını artıran 1/3″ ISOCELL sensör içereceği bildirildi. Bu da 50 MP 5x periskop telefoto olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Transfer Oldu! Yıllık 3.5 Milyon Euro Kazanacak

Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Transfer Oldu! Yıllık 3.5 Milyon Euro Kazanacak

Sponsorlu bağlantılar