Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Teknoloji Teknofest Adana Ne Zaman? Hangi Teknoloji ve Araçlar Sergilenecek?

Teknofest Adana Ne Zaman? Hangi Teknoloji ve Araçlar Sergilenecek?

Bu yıl Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenecek olan Teknofest'te hangi hava araçları ve yeni teknolojiler tanıtılacak? İşte, Teknofest Adana tarihleri ve diğer detaylar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teknofest Adana Ne Zaman? Hangi Teknoloji ve Araçlar Sergilenecek?

2 Ekim - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Teknofest Adana organizasyonunda binlerce genç yetenek, geliştirdikleri teknolojileri tanıtacak. Bu yıl Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenecek olan Teknofest 2024 için katılımcı şirketler ve sergilenecek hava araçları ile gösteri programı açıklandı.

Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK gösterilerinin damga vuracağı Teknofest 2024'e bu yıl HÜRKUŞ yerli eğitim uçağı ile T129 ATAK helikopteri de katılacak. Yerli ve milli üretim hava araçlarımızdan AKINCI, AKSUNGUR, ANKA, BAYRAKTAR TB2 ve TB3 de Adana’da gösteriler gerçekleştirecek.

Teknofest Adana Programı

Teknoloji ve girişim yarışmalarının yanı sıra, sergiler, sahne gösterileri, atölye çalışmalarının da renklendireceği Teknofest Adana organizasyonunda karşımıza çıkacak yeni teknoloji ve araçlar şunlar olacak:

Sergisi, Planetaryum, Dikey Rüzgâr Tüneli, İklim Tüneli, Sanal Gerçeklik Tüneli, Güneş Gözlem Etkinliği, Uzay Temalı Şişme Oyun Parkı, Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon etkinlikleri ve daha pek çok eğitici-öğretici atölye ile çalışmalar organizasyonda yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kızılay Bursu Ne Kadar?

Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kızılay Bursu Ne Kadar?