Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Videolar Kültür Sanat Gönül Dağı 146. Bölüm Özeti: Taner ile Selma'nın Duygusal Anları

Gönül Dağı 146. Bölüm Özeti: Taner ile Selma'nın Duygusal Anları

Başrollerini Berk Atan ve Melis Sevinç'in paylaştığı 'Gönül Dağı' dizisinin 146. bölümünde neler olacak? İşte, yeni bölüm özeti ve fragmanı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

TRT 1'in Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi bu yıl 5. sezonuyla ekrana geliyor. Reyting rekortmeni sevilen dizide Taner (Berk Atan) ve biricik eşi Selma (Melis Sevinç) arasında bu akşam duygusal bir diyalog geçecek. Yeni bölüm fragmanına damga vuran o konuşma dizinin takipçilerini oldukça etkileyecek. İşte, Gönül Dağı 146. bölüm özeti!

Gönül Dağı'nda Bu Akşam Neler Olacak?

"Bozkırda bir Anadolu masalı" sloganıyla çekilen dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. 

Taner içine kapandığı için Selma endişelenir. Kasabanın su sıkıntısı sorunu devam etmektedir. Ramazan ve Veysel Taner'i eski haline döndürebilmek için icat yapması gerektiğini düşünür. Amcaoğulları su motorunu nasıl yapacaktır?

Ciritçi Abdullah, oğlunun yaşadığı gerçeğiyle yüzleşirken bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sonunda Taner'e İrfan'ın yanına gitmek istediğini söyler. Ciritçi, İrfan ile karşılaştığında ne olacaktır?

Sefer, Süslü Badegül'ün devir işlemlerini yapar. Rıfat, Selami, Erkan ve Filiz Süslü Badegül'ü geri alabilmek için plan yaparlar. Süslü Badegül'ün yeni sahibi nasıl biri çıkacaktır?

Selma'nın Taner'e: "Sakin ol canım ben buradayım" dediği anlarda, Taner'in de eşine "Eyvallah öğretmen hanım iyi varsın, iyi ki" diye karşılık vermesi ve iki aşığın birbirlerine olan bakışları yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Gönül Dağı hayranları Berk Atan ve Melis Sevinç'in canlandırdığı Taner ve Selma karakterlerini sosyal medyada trendlere taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Max Gradel Amedspor'a Katıldı

Max Gradel Amedspor'a Katıldı