08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Videolar Kültür Sanat Kanal D'den Yeni Yaz Dizisi: 'Ayazın Sonu Güneş' Başlıyor

Kanal D'den Yeni Yaz Dizisi: 'Ayazın Sonu Güneş' Başlıyor

Kanal D, hafta içi her gün yayınlanacak olan yeni yaz dizisini duyurdu. Ayazın Sonu Güneş dizisi geliyor!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kanal D yaz ekranlarını süsleyecek ikinci dizisinin müjdesini vermişti. Bu yaz yeni dizilerin çekilmemesi izleyicileri üzerken, bir tek Kanal D'nin Yalan dizisi yaz ekranlarını dolduruyordu. İkinci yazlık dizi haberi de yine Kanal D'den geldi.

Ayazın Sonu Güneş dizisi, yazın başlayacak ve yeni sezon boyunca devam edecek. Yeni günlük dizi hakkında merak edilenler sizlerle.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Konusu

Dizinin adında geçen isimler, esas oğlan ve esas kızımızın isimleri. Ayaz'ı Birand Tunca, Güneş'i ise Hira Koyuncuoğlu canlandırıyor. Yayınlanan fragman izleyiciler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İki gencin hayatlarının kesiştiği ve değiştiği dizide, Ayaz'ın karamsar hallerine karşın Güneş'in umutlu tavrı ve ikilinin aşkı şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki bir konakta çekilen dizinin senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam yazıyor. Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın'ın yönettiği Ayazın Sonu Güneş, yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapacak.

Üniversiteyi bitirip yurt dışına gitmeye hazırlanan Güneş'in hayatı, kardeşine atılan iftira sonucu hapse girmesiyle birlikte değişir. Kardeşini kurtarmak için şirket sahibi Ayaz'la tehlikeli bir yola girmek zorunda kalır. Sırlar, entrika, aşk ve dramı harmanlayan dizi hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Oyuncuları

Dizide Ayaz ve Güneş karakterleriyle Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu başrolleri paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda; Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel yer alıyor.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yakında Kanal D’de başlayacak olan günlük dizi hafta içi her gün (Pazartesi-Cuma) öğleden sonra ekranda olacak.

Mednova imzalı Ayazın Sonu Güneş fragmanı sizlerle!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Aynı Sahnede!

Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Aynı Sahnede!

Sponsorlu bağlantılar