08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Videolar Magazin Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Aynı Sahnede!

Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Aynı Sahnede!

Türk pop ve arabesk-fantezi müziğinin öncü seslerinden Ebru Gündeş ile Yıldız Tilbe, yıllar sonra aynı sahnede buluşunca ortaya bu renkli anlar çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Son dönemde sürpriz evliliği ile gündemde olan Türkiye'nin en değerli seslerinden Ebru Gündeş, yaz konserlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam Gündeş'i dinlemeye gelenler arasında Türk Pop Müziği'nin önemli seslerinden ve bestecilerinden Yıldız Tilbe de vardı.

Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe'yi sahneye davet edince olanlar oldu... Seyircilerin yoğun alkışları ve tezahüratları eşliğinde yıllar sonra aynı sahneyi tekrar paylaşan Tilbe ile Gündeş, en sevilen şarkılarda düet yaptı.

"BAYILIYORUZ SANA"

İzmir'in Çeşme ilçesinde sahne alan Gündeş, sahneye kendisini dinlemeye gelen Tilbe dışında Demet Akalın'ı da davet etti.

Tilbe'nin "Hepimiz bayılıyoruz sana. Sen çok değerlisin. Ne istersin benden?" demesi üzerine Gündeş de "Hangi şarkıyı söyleyelim?" diye sordu. Seyircilerin "Delikanlım" şarkısı isteğini de kırmayan ikili, Tilbe'nin en sevilen şarkılarını iki başarılı sesten aynı anda dinledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalan 4. Bölüm İzle (Yalan Dizisi Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Yalan 4. Bölüm İzle (Yalan Dizisi Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Sponsorlu bağlantılar