20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam 16 Gündür Kayıp Olan Gülten Uğur Esra Erol'da Bulundu! Sevgilisinin Sözleri Şoke Etti

16 Gündür Kayıp Olan Gülten Uğur Esra Erol'da Bulundu! Sevgilisinin Sözleri Şoke Etti

16 gündür kayıp olan Gülten Uğur, Esra Erol'da ortaya çıktı. Genç kadının yanına kaçtığı sevgilisi Ekrem'in sözleri herkesi şoke etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
16 Gündür Kayıp Olan Gülten Uğur Esra Erol'da Bulundu! Sevgilisinin Sözleri Şoke Etti

Esra Erol Gülten Uğur kayıp vakasını çözümledi. Atv ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da 19 Eylül 2024 Perşembe günü, kayıp kızlarını aramaya gelen Emine ve Yalçın Uğur çiftini ağırladı. 2 Eylül'de 'işe gidiyorum' diyerek evden kaçan Gülten Uğur'u programda arayan anne-baba, gerçekleri öğrenince neye uğradıklarını şaşırdı.

Esra Erol Gülten Uğur Olayı Ne?

Kızları Gülten'in Serap Özalp tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, kızlarına Esra Erol'da canlı yayınında kavuştu.

Gülten'in sevgilisi Ekrem'in yanına kaçtığı ortaya çıktı. Ailenin hiç tanımadığı Ekrem'in sarf ettiği sözler ise stüdyodakiler başta olmak üzere ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

Benden Daha İyi Damat Bulamazsınız

Genç kadını kaçıran ve ailesiyle canlı yayında yüzleşen Ekrem, "Benden daha iyi damat bulamazsınız" şeklinde bir çıkış yaptı.

Canlı yayında karşılaşan damat adayı Ekrem'in, kaçırdığı Gülten Uğur'un babasına "Benim kimseden korkum yok. Gülten kaçmaya karar verdi. Anlattıklarına bakarak onu kurtarmak istedim. Ailesinin baskısından onu kurtardım" dedi.

Ailem Beni Para Karşılığında Satar

Gülten'in ailesi ise kızları hakkında aşağılayıcı ve kötü sözler sarf ederek, Esra Erol ve izleyicileri bir kez daha şoke etti.

Damat adayı Ekrem, "Ailenden seni isterim dedim. Para istiyorlarda verirdim" diyerek aileyi kızdırdı. Gülten ise "Ailem beni para karşılığında satar" diyerek kaosu daha da büyüttü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeytinyağı Cenneti Balıkesir’de Skandal! 4 Ton Sahte Ürün Ele Geçirildi

Zeytinyağı Cenneti Balıkesir’de Skandal! 4 Ton Sahte Ürün Ele Geçirildi

Sponsorlu bağlantılar