Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Yaşam Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024! Ağustos'un En Şanslı Burçları Hangileri?

Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024! Ağustos'un En Şanslı Burçları Hangileri?

Ağustos ayı burç yorumları 2024! Ağustos ayında en şanslı burçlar hangileri olacak?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024! Ağustos'un En Şanslı Burçları Hangileri?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları Ağustos ayında neler yaşayacak? Aşkta, işte, sağlıkta ve diğer konularda en şanslı burçlar hangileri? İşte, 2024 Ağustos ayı burç yorumları!

Ağustos Ayı Burç Yorumları 2024

Bu ay bir Merkür Retrosu daha yaşanıyor. Ayın 5'inde geri hareketine başlayacak ve 28'ine kadar sürecek. Bu 24 günlük süreçte masadaki projeleri gözden geçirmen, çalışma ve iyileşme dönemine gireceğiz. Sezgilerimiz yüksek olacak ve gizli kalanları göreceğiz. Öfkeye dikkat, önemli işlerinizi 28'inden sonrasına erteleyin. Ayın 4'ünde Yeni Ay ve 19'unda Dolunay gerçekleşecek. İşte, Ağustos ayı burç yorumları 2024!

Koç (21 Mart – 20 Nisan)

14'ünde, sözlerinize dikkat edin; dürtüsel sözleriniz başınızı belaya sokabilir. 22'sinde, tek başınıza bir proje yaparak bir iş arkadaşınızla tartışmaktan kaçının. 24'ünde yaratıcılıkta sahne sizin, özellikle de yazı yazma konusunda.

Boğa (21 Nisan – 20 Mayıs)

7'sinde, kişisel bir sorunla ilgili bir sezginiz var. Eğer 19'unda bir şey satın alırsanız, muhtemelen çok fazla ödeyeceksiniz. 28'inde duyduğunuz her şeye inanmayın.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

7'sinde, tatlı sözleriniz lehinize çalışabilir. 18'inde, yazmak sizin için oldukça cazip. 24'ünde, ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi biliyorsunuz.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

11'inde, yaratıcılık sahnesi sizin. 19'unda beklenmeyeni bekleyin; odakta kalmaya çalışın. 25'inde, arkadaşlarınız sizinle gerçekten güzel vakit geçirmek istiyor.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

7'sinde, arkadaşlarla bir araya gelmek çok eğlenceli olacak. 18'inde kesinlikle fikirlerle dolusunuz. Beklenmeyen durumlar muhtemel olduğundan, 19'unda programlarınızı esnek tutun.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

7'sinde, bir rüyanın sizin için güçlü ve olumlu bir mesajı olabilir. 18'inde, seyahat etmeniz gerekiyorsa buna ekstra zaman tanıyın. 24'ünde, kariyerinizi geliştirecek bir fikir sizin elinizde.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

2'sinde beklenmeyeni bekleyin. 27'sinde, kariyerinizi nasıl geliştireceğinize dair bir sezgiye sahip olacaksınız. 29'unda, yapmak istediğiniz bir değişikliği gerçekleştirmek kolay olabilir.

Akrep (23 Ekim – 22 Kasım)

16'sında, çocuklar size pahalı bir harcama yaptırabilir. 24'ünde, daha fazla para kazanmak için kariyerinizi değiştirme fikri sizin elinizde. 29'unda, gerçek arzularınızla temas halindesiniz; onları dışarı çıkarın.

Yay (23 Kasım – 21 Aralık)

7'sinde, eşinizle seyahat etmek gerçekten güzel bir tercih olabilir. 14'ünde, başkalarının sizi bir tartışmaya çekmesine izin vermeyin. 19'unda, tatlı yeme isteğinize dikkat edin.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

16'sında, geçmişi bırakmak özellikle avantajlıdır. 19'unda, aşırıya kaçma eğiliminden kaçınmaya çalışın. Ayın 24'ü, bir ev projesini tamamlamak için ideal bir gün olacaktır.

Kova (20 Ocak – 19 Şubat)

2'sinde, partnerinizden beklenmeyeni bekleyin. 19'unda bir şey satın alırsanız çok fazla ödeyebilirsiniz. 29'unda, içsel bir duygu sizi para kazanma konusunda iyi bir fikre yönlendirebilir.

Balık (20 Şubat – 20 Mart)

1'inde, çalışma ortamınızı iyileştirme fırsatınız olacak. 16'sında, arkadaşlarınız birlikte iyi vakit geçirmek istiyor. 28'inde duyduğunuz her şeye inanmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl'de Deprem Araştırmaları Hızlandı! Fay Hatları Detaylı İnceleniyor

Bingöl'de Deprem Araştırmaları Hızlandı! Fay Hatları Detaylı İnceleniyor