10 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Dünyaca Ünlü Yönetmen Guy Ritchie Son Filmini Çektiği Antalya'yı Dünyaya Tanıttı

Dünyaca Ünlü Yönetmen Guy Ritchie Son Filmini Çektiği Antalya'yı Dünyaya Tanıttı

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin son filminde dünya sahnesinde parlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyaca Ünlü Yönetmen Guy Ritchie Son Filmini Çektiği Antalya'yı Dünyaya Tanıttı

Türk Rivierası'nın parlayan mücevheri Antalya, yetenekli İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin çektiği “The Ministry of Ungentlemanly Warfare - Gayribeyefendi Savaş Dairesi” adlı son filminde dünya sahnesinde yer alıyor.

Antalya, Dünya Yıldızlarına Ev Sahipliği Yaptı

25 Temmuz'da prömiyeri yapılan aksiyon dolu film "The Ministry of Ungentlemanly Warfare - Gayribeyefendi Savaş Dairesi", özellikle Antalya'nın doğal güzelliğini ve zengin kültürel mirasını sergileyerek şehrin pitoresk bir destinasyon olarak küresel tanıtımına yardımcı olmasıyla dünya çapındaki izleyicileri büyülüyor.

Guy Ritchie'nin yönettiği ve Henry Cavill ile Eiza Gonzalez'in başrollerini paylaştığı film, düşman hatlarına sızmak için geleneksel savaş kurallarını çiğneyen bir grup İngiliz askerinin gerçek bir II. Dünya Savaşı hikayesine dayanıyor.

Bu, Antalya'nın bir Ritchie filmine ev sahipliği yapması ilk değil, zira 2022'de vizyona girecek Operation Fortune: Ruse de Guerre de turizm cenneti Antalya’da çekildi.

Film Amazon Prime’da mevcut.

Bu tür projelerin Antalya'nın çarpıcı manzaralarını ve zengin kültürel mirasını sergilemedeki başarısının, şehrin küresel profili ve turizm sektörü üzerinde kalıcı bir etki yaratması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeşil Sahaların Yaşlı Çocuğu Pepe Futbolu Bıraktı

Yeşil Sahaların Yaşlı Çocuğu Pepe Futbolu Bıraktı

Sponsorlu bağlantılar