Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Yaşam Esra Can'ı 3 Milyon TL Dolandıran Hasan Bakan Müge Anlı'da! "Soruma Doğru Cevap Verirse Parasını Geri Vereceğim"

Esra Can'ı 3 Milyon TL Dolandıran Hasan Bakan Müge Anlı'da! "Soruma Doğru Cevap Verirse Parasını Geri Vereceğim"

Müge Anlı Esra Can ve Hasan Bakan dolandırıcılık olayında şok gelişme! Dolandırıcı Hasan, "Soruma doğru cevap verirse 3 milyon lirasını geri vereceğim" diyerek herkesi şaşırttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Can'ı 3 Milyon TL Dolandıran Hasan Bakan Müge Anlı'da! "Soruma Doğru Cevap Verirse Parasını Geri Vereceğim"

Müge Anlı 7 Ekim 2024 Pazartesi günkü ilk konuklarını ağırladı. Geçen hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran güzellik uzmanı Esra Can ve birkaç kadın, Hasan Bakan tarafından dolandırıldıklarını açıkladı. 

İçine düşen herkesi yutan milyon liralık girdap!

Müge Anlı Esra Can ve Beyhan, Fatma gibi pek çok kadının Hasan Bakan tarafından dolandırıldığını ele alıyor. Müge Anlı Hasan Bakan’a canlı yayında bir kez daha seslenerek, mağdur ettiği kadınlara paralarını geri vermelerini istedi. Hasan Bakan ise program ekibiyle görüşerek şunları söyledi:

"Perşembe günü programa geleceğim. Canlı yayında onlara birer sorum olacak. Doğru cevap verirlerse, çıkarıp paralarını geri vereceğim" diyerek herkesi şaşırttı.

Ne olmuştu?

41 yaşındaki bir çocuk annesi Esra Can, aşık olduğu Hasan Bakan tarafından 3 milyon TL dolandırıldı. Hasan Bakan, kendisine sürekli altın, döviz, gelinlik fotoğrafları yolladı, sözler ve vaatlerle Esra'yı oyaladı. Evlilik vaadiyle kandırılan kadın, 3 milyon lirasını bu şahsa kaptırdı. Esra Can, Hasan'a istediği yardım amaçlı parayı verirken ablası ve eniştesinden de borç aldı. Hasan Bakan stüdyoya avukatlarıyla birlikte geldi. Suçlamaları reddeden Hasan'ın aslında nişanlı ve evlenmek üzere olduğu ortaya çıktı. 

Dolandırıcı Hasan Bakan, son olarak parasını aldığı kadınlara bir mesaj gönderdi. Müge Anlı ve mağdurlar Perşembe günü canlı yayında Bakan’la bir araya gelecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS Önlisans Taban Puanları 2024 | Kaç Puanla Memur Olunur, Atama Puanı Kaç?

KPSS Önlisans Taban Puanları 2024 | Kaç Puanla Memur Olunur, Atama Puanı Kaç?